"UHVATE PARTNERA U PREVARI, PA NASTAVE DA ŽIVE S NJIM" Ivanović: Zbog ovoga po pravilu nagrabusi treća osoba, a ne preljubnik
Foto: Kurir TV

kurir tv

"UHVATE PARTNERA U PREVARI, PA NASTAVE DA ŽIVE S NJIM" Ivanović: Zbog ovoga po pravilu nagrabusi treća osoba, a ne preljubnik

Društvo -

Snimak žene iz Bihaća na kojem se najpre vidi kako navodnu ljubavnicu svog supruga bije u restoranu zbog navodne prevare, dok on sve vreme pokušava da ih razdvoji, ponovo otvara temu preljube i različitih stavova o ovom pitanju.

Zašto je uglavnom suparnik kriv pre nego partner koji vara i da li je ženama od malih nogu zaista usađeno da su same krive ako ih partner prevari?

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja gledaoci Pulsa Srbije dobili su od psihologa i psihoterapeuta Dragane Ivanović.

- Uobičajena reakcija kad se partner ili partnerka zateknu s drugim je ljutnja. Prvo se javlja ljutnja, zatim razočarenje, kasnije dolazi do određenog raspoloženja koja izaziva neizvesnost i tugu. Najčešće se reaguje da je kriv ljubavnica ili ljubavnik, a ređe sam partner - objašnjava Dragana Ivanović.

01:28

UHVATE PARTNERA U PREVARI, PA NASTAVE DA ŽIVE S NJIM Ivanović: Zbog ovoga po pravilu nagrabusi treća osoba, a ne preljubnik

Na pitanje voditeljke Pulsa Srbije Anastasije Čanović zašto je to slučaj, sagovornica Kurir TV precizira:

- Njima je u tom momentu lakše da bes zbog sužena razumne percepcije kanališu na drugu osobu. Tek kasnije može, u zavisnosti od odnosa i strukture ličnosti, da okrivi partnera. Ali može da se desi i da najnormalnije nastavi život s partnerom koga je uhvatila u prevari.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

02:27

GOCA TRŽAN IZNENADILA IZJAVOM: Muž i ja svuda idemo zajedno, povešće me i u švaleraciju (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track