DETE (3) TVRDI DA GA VASPITAČICA ČUPA ZA KOSU! Sazvan i roditeljski, očajna MAJKA na mukama: Direktorka svetuje da ga ispišem!
Foto: Shutterstock

PROBLEM

DETE (3) TVRDI DA GA VASPITAČICA ČUPA ZA KOSU! Sazvan i roditeljski, očajna MAJKA na mukama: Direktorka svetuje da ga ispišem!

Društvo -

Jedna majka na pravim je mukama! Nakon što joj se trogodišnje dete žalilo da ga vaspitačica čupa za kosu, dobila je savet od direktorke ustanove da ga ispiše!

Ova zabrinuta majka iznela je nedavno svoj problem i muku u grupi na Instagramu "Serbialive Beograd".

- Potreban mi je savet ukoliko je neko bio u sličnoj situaciji. Dete (3,5 godine) mi se već neko vreme žali da ga vaspitačica vuče za kosu, mi smo otišli kod direktorke i preneli sve i naravno nismo tvrdili da je istina, jer je to ipak malo dete - navela je ova majka.

Dete se žali da ga vaspitačica vuče za kosu
Dete se žali da ga vaspitačica vuče za kosufoto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Dodala je da je sazvan i roditeljski sastanak.

- Direktorka je pitala da li je još neko dete prijavilo nešto slično i javila se mama još jednog dečaka i rekla da se i njoj dete žalilo na vaspitačicu da ga čupa i tu smo već bili 100 % sigurni da je istina - napisala je ona.

Majka tvrdi i da direktorka sve negira.

- Govori nam da promenimo vrtić ako nam ne odgovara, a ja odbijam da poverujem u to da moje dete treba da ispašta zbog isfrustrirane budale. Psiholog nam je rekao da mu nikako ne menjamo vrtić jer će pomisliti da je nešto pogrešio i da nije trebao da nam kaže i da se potrudimo da rešimo ovo na neki drugi način - navela je uznemirena majka u svojoj objavi.

Nažalost, majka nije imenovala vrtić i samim tim nismo bili u prilici da dobijemo njihov komentar.

Kurir.

Bonus video:

03:53

ODBILI DA UPIŠU DECU U VRTIĆ JER IMAJU DIJABETES?! Zbog dva slučaja, hitno reagovala poverenica za ravnopravnost, OVO JE EPILOG

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track