"IGRAJU OZBILJNU UTAKMICU U BEZBEDNOSNIM KRUGOVIMA" Barun: Zbog ovoga je UKRAJINSKI OBAVEŠTAJAC interesantan stranim službama
Goran Barun o hapšenju ukrajinskog obaveštajca, Foto: Kurir TV, MUP Srbije, Printscreen/YouTube

kurir tv

"IGRAJU OZBILJNU UTAKMICU U BEZBEDNOSNIM KRUGOVIMA" Barun: Zbog ovoga je UKRAJINSKI OBAVEŠTAJAC interesantan stranim službama

Društvo -

Viši sud u Nišu prvostepeno je osudio bivšeg ukrajinskog obaveštajac Andrija Naumova na godinu dana zatvora zbog pranja novca.

Kod nekadašnjeg generala i visokog funkcionera Službe bezbednosti Ukrajine u junu prošle godine pronađeno je preko 590 hiljada evra, 120 hiljada dolara i dva smaragda. O slučaju Naumov stižu informacije iz Niša gde se nalazi Kristina Krstić reporterka Kurir TV. razgovarala je sa sagovornikom Goranom Barunom bivšim zamenikom načelnika Policijske uprave Niš.

Goran Barun
foto: Kurir tv

"Kraj je prvog poluvremena ozbiljne utakmice koja se igra u bezbednosnim krugovima", započeo je Barun izlaganje za Kurir televiziju.

01:27

IGRA SE OZBILJNA UTAKMICA U BEZBEDNOSNIM KRUGOVIMA Barun: Zbog ovoga je UKRAJINSKI OBAVEŠTAJAC interesantan stranim službama

- Apelacioni sud ćuti o tome. Naumov je interesantna ličnost zbog poslova koja je obavljao u Ukrajini. Za njegovo znanje zainteresovane su mnoge službe u svetu najviše ih zanimaju njegove aktivnosti u Ukrajini. Advokati će uložiti žalbu, a moje uverenje je da neće naspustiti zemlju jer je Srbija trenutno najbeznednija za njega - rekao je Barun uz dopunu:

Sama esktradicija čoveka tog nivoa, je više politička nego sudska.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Bonus video:

02:04

Petković pokazao uznemirujuću sliku ubijenog Bojana koja svedoči o egzekuciji licem u lice

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track