"NE ZNA KRAVA GDE SAM NOĆAS BIO, ONA HOĆE DA JE NAMIRIM U 6 UJUTRU" Luka voditeljku šokirao poklonom, a izjavama digao buru (FOTO)
Foto: Instagram

"NE ZNA KRAVA GDE SAM NOĆAS BIO, ONA HOĆE DA JE NAMIRIM U 6 UJUTRU" Luka voditeljku šokirao poklonom, a izjavama digao buru (FOTO)

Društvo -

Luka Crepuljarević iz sela Semegnjeva kod Čajetine postao je poznat u Srbiji zahvaljujući svom načinu života. Ovaj mladić živi na selu i takav način života, kojeg se gnušaju mnogi njegovi vršnjaci, promoviše na društvenim mrežama.

Luka je sada pričao o obavezama koje ima u domaćinstvu u kojem gaji stoku.

- Ja promovišem taj seoski život ali sam malo neobičan u društvu zato što hoću sve, hoću da budem student i poljoprivrednik i čovek na selu i sve hoću da postignem - kaže on.

Na konstataciju voditeljke da joj je rekao da mora da mu kaže tačno vreme kada će da gostuje na televiziji jer on mora da namiri stoku, Luka kaže:

- Moj život na selu je na na neki način velika životna škola jer ta stoka jako disciplinuje čoveka. Jer ona hoće na vreme da se položi, da se namiri. Na primer, puno puta mi se desi da izađem uveče u grad. Ma ne zna krava gde sam ja noćas bio, ona hoće da ja njoj dođem u 6 ujutru da otvorim štalu i da je namirim.

pita
foto: X/CAPSLOCK94

Luka je voditeljku iznenadio kada je u studiju razvio krpu u kojoj je bila umotana domaća gibanica i pita.

- Ovo sam lično ja pravio.I kad me pitaju zašto sam ja ovako rumen, ja pojedem pola ove pite ujutru i radim ceo dan - kaže Luka.

On dodaje da se ne stidi da na svoj instagram postavlja slike u kojima se vide krave i ovce.

- Meni ta devojka koja će toga da se stidi ne treba. Ne tražim ni roba koji će sve to da radi, da gleda.Meni treba neko ovako kao ja - kaže ovaj vedri mladić.

Luka kaže da tačno zna kome treba da prenese vest ukoliko želi da se ona proširi, misleći na komšinicu.

- Ja samo jednu ženu znam koju treba zovnuti kada treba nešto da se čuje, i to će da čuje ceo zlatiborski okrug - kroz smeh kaže on.

@prvatelevizija

Luka Crepuljarević tačno zna kome treba da prenese vest ukoliko želi da se ona proširi!

♬ original sound - Prva Televizija

Inače, Luka, koji je rano ostao bez oca, je zbog svoje odluke da se preseli u trošnu kuću, na selo, i ne zapusti babino i dedino imanje, a da se iškoluje do kraja i stekne fakultetsku diplomu, postao izuzetno popularan na društvenim mrežama, pre svega zbog svojih stavova i velikih planova koje ima za svoje imanje, a koji uključuju i seoski turizam.

Kurir.rs/Prva TV

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track