"RANJEN JE U GLAVU, MNOGO JE ISKRVARIO": Još se traga za unukom poznatog Novosađanina, nema ga na spisku NI ŽIVIH NI MRTVIH
Foto: Facebook/Dushan Mihalek/Twitter/Itshosniye

"RANJEN JE U GLAVU, MNOGO JE ISKRVARIO": Još se traga za unukom poznatog Novosađanina, nema ga na spisku NI ŽIVIH NI MRTVIH

Društvo -

Nakon što je objavio da je njegov unuk Mor nestao na granici sa Gazom, Dušan Mihalek se oglasio na Fejsbuku odgovarajući prijateljima da li se zna nešto nestalom mladiću. Kako je napisao, poslednja informacija je da je bio ranjen u glavu i da je mnogo iskrvario.

- Bio je ranjen u glavu, mnogo je iskrvario... Od tada ništa ne znamo. Nema ga ni na spisku živih, ni mrtvih... - napisao je zabrinuti Dušan Mihalek, poznati i cenjeni Novosađanin, dugogodišnji urednik muzičkog programa radija Novi Sad i poznati srpski turistički vodič po Svetoj zemlji.

On je na pomenutoj društvenoj mreži objavio informaciju izraelske spasilačke organizacije ZAKA.

- 260 tela otkriveno je u oblasti prirodnog parka u blizini kibuca Rejm, gde se održavala žurka. Sedmog oktobra u blizini kibuca Rejma održana je velika plesna zabava na otvorenom. Tu se okupilo oko 1.500-2.000 mladih. Rano ujutru napali su ih teroristi Hamasa koji su stigli automobilima i naoružani malokalibarskim oružjem i protivtenkovskim bacačima - citirao je informacije Mihalek.

Kako je navedeno u njegovoj objavi, portparol ZAKA Moti Bukčin rekao je da broj od 260 smrtnih slučajeva možda nije konačan. Prema njegovim rečima, u oblasti Reima radi oko 450 volontera, koji još uvek nisu završili sa pročešljavanjem.

"Do sada smo našli stotine tela, nismo uspeli da ih sve prebrojimo", rekao je on. Prema njegovim rečima, teroristi su zapalili nekoliko automobila nakon što su ubili putnike. "Prolazili smo auto za autom. Mladih ima svuda."

Podsetimo, unuk Dušana Mihaleka, dugogodišnjeg urednika muzičkog programa radija Novi Sad i poznatog srpskog turističkog vodiča po Svetoj zemlji, nestao je u blizini granice sa Gazom.

"Ne pitajte me, ne zovite, u panici smo. Nestao je naš najstariji unuk Mor, na granici sa Gazom. Ništa ne znamo o njemu. Molite se", naveo je Mihalek prvobitno na svom Fejsbuk profilu.

(Kurir.rs/Blic)

Bonus video:

01:41

ŠOKANTNO SVEDOČENJE DR BOŽIĆA Moj profesor je nestao na KiM zbog organa koje je prodavala OVK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track