BEOGRAĐANI SE DOSETILI KAKO DA SAČUVAJU PARKING MESTO: Imaju novu taktiku zbog koje su komšije pobesnele i osule paljbu! (FOTO)
Foto: Profimedia

sramota!

BEOGRAĐANI SE DOSETILI KAKO DA SAČUVAJU PARKING MESTO: Imaju novu taktiku zbog koje su komšije pobesnele i osule paljbu! (FOTO)

Društvo -

Večiti problem u velikim gradovima je naći parking mesto, a Beograđani su sada našli novi način kako sebi da sačuvaju parking mesto.

Odlučili su da na parking postave ni manje ni više nego stolice kako bi obezbedili mesto za svoje vozilo.

Na beogradskim Instagram stranicama pojavila se fotografija iz jedne ulice na Vračaru gde su na parkingu postavljene četiri stolice.

- Može li neko da objasni ovo čuvanje mesta po Vračaru više, dokle?! Izbacili stolice i čuvaju parking mesto. Ako ovo ovako može hajde da sebi svi obezbedimo po jedno da nas čeka kad se vratimo s posla, da ne kružimo po pola sata - piše u objavi.

parking mesto
foto: Printskrin/Instagram

Iako još ima građana koji parkiraju gde im se "ćefne“, sve su češće i brutalnije osvete besnih stanara. Tako su se i ranije među popularnim barijerama u različitim beogradskim naseljima našle stolice, stare gume, baloni s vodom, dok su pojedini građani na parking mesto ostavljali i fotelje i table za naplaćivanje parkinga.

Kurir.rs

Bonus video:

02:29

ŠOK! GARAŽNA MESTA NA VRAČARU PO 30.000 €?! Evo koliko novca mora da izdvojite za 1 parking mesto u Beogradu OSTAĆETE BEZ TEKSTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track