NADOGRADNJA NOKTIJU U NEKIM KOZMETIČKIM SALONIMA KOŠTA DO 24.000 DINARA! Devojke osule paljbu: Jedino ako uz to dobijem garsonjeru
Foto: Profimedia

papreno!

NADOGRADNJA NOKTIJU U NEKIM KOZMETIČKIM SALONIMA KOŠTA DO 24.000 DINARA! Devojke osule paljbu: Jedino ako uz to dobijem garsonjeru

Društvo -

Nadogradnja noktiju u pojedinim kozmetičkim salonima košta od 12.000 do čak 24.000 dinara!

Na društvenoj mreži X (Tviter) se pokrenula polemika oko cene, a sudeći po komentarima mnoge devojke su besne zbog ovih nerealnih iznosa.

- Noktarke opet poludele. Verovatno pravo zlato stavlja - piše u opisu fotografije prepiske buduće mlade iz Bosne i salona u Beogradu koja je pitala salon da li će imati slobodan termin u periodu kada joj je zakazana svadba.

Njena objava je pokrenula lavinu komentara.

Nokti
foto: Profimedia

Iz prepiske se može videti i odgovor salona.

- Srećom vaš najlepši dan znate unapred barem tri meseca tako da imate mogućnost zakazati vaš termin. Trenutno sam bukirana do 15. decembra, tako da uvek rezervišite dva tri meseca unapred. Cene noktiju (forma, građeni frenč, dekoracija ili dizajn) kod mene su od 12.000 - 24.000 dinara - navodi se u odgovoru salona, a ispod objave su se nizalo komentari korisnica ove mreže.

nadogradnja noktiju
foto: Printskrin Tviter

- Pre termin za magnetnu rezonancu dobiješ - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Vidi, ona može da stavi i 1.000 evra, ali mozgovi koji daju od 100 do 200 za nokte, ej, gde živimo. Zar stvarno neko daje tolike pare za šarenu plastiku koju skine posle 15 dana.

Ipak, neki kažu da je ovo realna cena ako uz tretman dobiješ i garsonjeru u Beogradu.

- Nije skupo ako uz nokte dobiješ i garsonjeru na mesec dana u Beogradu i plaćene račune naravno. Kao da je hirurg, presmešno.

Međutim, bilo je i onih koji bi i ovako visoku cenu platili.

- Ja sam radila par puta kod njenih radnica nokte i za cenu malo veću od obične se isplati! Zaista je sve savršeno i higijena je za razliku od mnogih salona na maksimumu. Edukacije i seminare koje je ona prošla koštaju, tako da plaća i znanje a ne samo rad - navodi se u komentarima.

Vlasnica salona je i objasnila zbog čega je cena tako visoka.

- Evo jedne računice koja će nadam se osvestiti klijente, ali i kolege koji svoj rad ne naplaćuju dovoljno. Daću za primer da je u mom salonu korekcija kratkih noktiju 2.800 dinara. Te nokte najčešće nosite 30 dana što znači da vaš nokat (10 noktiju) dnevno košta 93.33 dinara, a jedan nokat samo 9,33 dinara. Jedno feniranje 1.000 dinara, traje od 3-5 dana, znači jedan dan oko 200-300 dinara. Čak i srednjoškolka može da izdvoji 100 dinara dnevno ukoliko voli da ima uredne nokte i da uživa u tretmanu jednog salona. Ne potcenjujte sebe, svoj rad, svoj trud i svoje vreme - jeftini smo napisala je vlasnica salona i opet pokrenula polemiku:

nadogradnja noktiju
foto: Printskrin Tviter

- Pa, ja sam bojler i slavinu na koje imam garanciju 10 godina platila sam 13.000 dinara - glasi jedan od komentara.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja