SRPKINJA KUPILA ČOKOLADU, A NIJE OČEKIVALA DA ĆE OVO NAĆI U OMOTU: Odmah fotografisala i objavila, a komentari pljušte! (FOTO)
Foto: Tamara Trajković

IZNENADILA SE

SRPKINJA KUPILA ČOKOLADU, A NIJE OČEKIVALA DA ĆE OVO NAĆI U OMOTU: Odmah fotografisala i objavila, a komentari pljušte! (FOTO)

Društvo -

Na društvenoj mreži X (Tviter) pojavila se objava jedne korisnice koja je u marketu kupila belu čokoladu, ali kad je otvorila omot šokirala se kako ona izgleda.

- Kupila sam čokoladu i dobila ovo - navodi se u objavi uz fotografiju kupljene čokolade.

Autorka objave prvobitno nije znala da li sme da je pojede, a onda je i uvidela da nije pokvarena kao i da joj nije istekao rok trajanja.

Ispod ove objave nizali su se komentari korisnika ove mreže.

čokolada
foto: Printscreen

- To znači da je menjala temperaturu i da je došlo do kristalizacije kakao butera... Dešava se, ispravna je - piše u prvom komentaru, dok u narednom stoji:

- Iz rubrike "Ovo su mom detetu prodali kao uglomer". Dugo je stajala tj. tako kažu za takve čokolade. Meni nikad nije bilo ništa.

Međutim, neki tvrde i da je ovakvim slatkišima istekao rok trajanja.

- Ja sam neki dan dobila veliku čokoladu, srećom otvorila sam je i bila je isto takva. Rok joj prošao još u junu. Ko zna koliko je dugo kružila i koliko bi još promenila vlasnika - navodi se u komentaru, dok je autorka odgovorila da ovoj čokoladi nije prošao rok.

- Toliko sam je pojela da mogu odgovorno da tvrdim da je bezbedna - istakla je autorka.

- Istopila se jer im je bilo pretoplo u radnji i izdvojila se masoća od kakaa. Neće ti biti ništa. Da je pretopiš i izmešaš bila bi kao nova. Malo brašnasta, ali okej. Jela više puta - glasili su neki od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

01:29

HRANA KOJA JE LEK! Profesor pčelarstva otkrio sve benefite dovoljnog unosa meda: Veoma lako saznajte koja je VAŠA dnevna mera!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja