"UTICALI SMO NA INSTITUCIJE DA SE POZABAVE OVIM PROBLEMOM" Novinarka Kurira osvojila prvo mesto - INTERFER Zlatna Nika 2023.
Foto: Kurir televizija

podstrek za dalji rad!

"UTICALI SMO NA INSTITUCIJE DA SE POZABAVE OVIM PROBLEMOM" Novinarka Kurira osvojila prvo mesto - INTERFER Zlatna Nika 2023.

Društvo -

Novinarka Kurira Mina Branković osvojila je prvo mesto na 28. Internacionalnom festivalu reportaže i medija - INTERFER Zlatna Nika 2023. za novinsku reportažu "Izmaknuta stolica i pad srpske prosvete."

Mina kaže da je počastvovana nagradom, kao i da to nije samo njen uspeh, već i uspeh redakcije Kurira, ali i kolega. Skoro godinu dana su intenzivno pratili slučaj i našli se kada je profesorki pomoć bila najpotrebnija.

00:51

UTICALI SMO NA INSTITUCIJE DA SE POZABAVE OVIM PROBLEMOM Novinarka Kurira odnela prvo mesto - INTERFER Zlatna Nika 2023. godine!

- Bili smo uporni, uticali smo na institucije da se pozabave ovim problemom i da se nađe rešenje. Ova nagrada je za mene veliki podstrek, nastaviću još više da se trudim i učim. Svaki dan u novinarstvu je jedna nova lekcija - rekla je Branković pri prijemu nagrade.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

00:28

UMRO JE U SNU, BAR SE NIJE MUČIO! Vanju Bulić vest o smrti Lazanskog zatekla na odmoru: Novinarstvo je izgubilo VELIKOG ČOVEKA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track