STANARI IZDAJU ZAJEDNIČKU PROSTORIJU ZA 200 EVRA! "Kako vas nije sramota da tražite PARE za zarđalu ŠUPU?!" Pogledajte slike FOTO
Ovo bi stanari da izdaju za čak 200 evra!, Foto: Printscreen Facebook

sramota

STANARI IZDAJU ZAJEDNIČKU PROSTORIJU ZA 200 EVRA! "Kako vas nije sramota da tražite PARE za zarđalu ŠUPU?!" Pogledajte slike FOTO

Društvo -

Jedan oglas za stan razbesneo je korisnike društvenih mreža! Ovog puta nije ih uznemirio stanodavac već stanari jedne zgrade koji su rešili da izdaju zajedničku prostoriju!

Oglas u ime stanara je objavio profesionalni upravnik,

- Pišem kao profesionalni upravnik SZ Bulevar Despota Stefana 71 (centar) Beograd. U samoj zgradi postoji zajednička prostorija u kojoj je živeo stanar jedan, koji se iselio pa stanari žele da iznajme nekom drugom da li za stanovanje ili neku delatnost - navodi se u opisu oglasa u grupi "Izdavanje stanova - Beograd".

Naveo je da je cena 200 evra sa svim troškovima.

- Stanari zbog zapuštenosti te prostorije, spremni su da se odreknu par kirija zbog sređivanja - dodaje se u ovom oglasu.

stan, stanari, šupa, kirija
foto: Printscreen Facebook

Priložene su i fotografije objekta koji se izdaje, a koji je zgrozio mnoge korisnike društvenih mreža.

- Kako vas nije sramota da tražite 200 evra za zarđalu memljivu šupu koja nije ni namenjena za stan? Ko ima 200 evra za stanarinu živeće u stanu malo dalje od centra, a ne u šupi. Tražiti više od 50 evra za ovo je besramno, a i to je nehumano, ali u takvom društvu živimo - navodi se u jednom od komentara.

Ovo stanari žele da izdaju za 200 evra
Ovo stanari žele da izdaju za 200 evrafoto: Printscreen Facebook

Iako je navedeno da bi stanari oprostili par kirija ukoliko bi neko sredio ovu prostoriji, korisnici ove grupe smatraju da tu niko ni besplatno ne bi živeo.

- Pa gospodine upravniče i gospodo stanari, mogli bi ustupiti vašoj dragoj deci da žive tu - napisala je jedna gospođa.

Pojedini su se pitala da li bi stanari plaćali da žive u takvom objektu.

- Ovde nema šporeta, nema veš mašine, nema kade, niti tuš kabine. Jel neko treba da se kupa dok sedi na WC šolji? Sram vas bilo - glasi jedan od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

03:03

NE PLAĆA NIŠTA GODINU DANA, ALI SE IZ KUĆE NE ISELJAVA! Stanodavci očajni: Ako gledaš OVO, povući ću tužbe, samo se ISELI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja