OVDE PIVO KOŠTA MANJE NEGO FLAŠA VODE! Lokali su tamo raj za pivopije, jeftinije samo da se sedne ispred seoske prodavnice!
Foto: Profimedia

nije daleko

OVDE PIVO KOŠTA MANJE NEGO FLAŠA VODE! Lokali su tamo raj za pivopije, jeftinije samo da se sedne ispred seoske prodavnice!

Društvo -

Debrecin, grad na severu Mađarske, pravo je mesto ako ste žedni i ograničeni budžetom. Tamo pivo košta svega 1,02 evra što je najjeftinije pivo u Evropi i više od šest puta jeftinije od Velike Britanije, gde košta 7,01 evra.

A kada niste samo u potrazi za pivnicom, imaćete priliku da uživate u različitom sadržaju jer je Debrecin domaćin UNESCO svetske baštine.

Pivo, Žene i pivo
foto: Profimedia

Hortobađ, nacionalni park, koji se nalazi severno od centra grada, obuhvata ogromno područje ravnica i močvara i dom je impresivne divlje prirode. Posetioci će moći da vide bizona, stoku i konje.

Ako vam Mađarska ne prija, istraživanje koje je sproveo sajt za poređenje putovanja "Dealchecker" otkriva neka druga mesta gde možete popiti jeftinu čašu piva. Tenerife već privlači mnoge britanske turiste, a grad Puerto de la Kruz zauzima drugo mesto sa cenom piva od samo 1,84 evra, piše metro.co.uk.

Pivo, Newsweek
foto: Reuters

Sledeća destinacija je takođe veoma popularna. U Faru, u Portugalu, pivo košta samo 2,30 evra. Savršeno je za ispijanje dok uživate u prelepom vremenu i peščanim plažama Algarva.

Na kraju, na četvrtom mestu je hrvatska prestonica, Zagreb. Tamo pinta piva, 568 ml, košta 2,87 evra.

Kurir/Bizlife

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track