OVAKAV PRVI PLES MLADENACA JOŠ NISTE VIDELI: Rešili da promene tradiciju, pa raspametili goste! Svatovi šokirani (VIDEO)
Foto: Profimedia

veselo!

OVAKAV PRVI PLES MLADENACA JOŠ NISTE VIDELI: Rešili da promene tradiciju, pa raspametili goste! Svatovi šokirani (VIDEO)

Društvo -

Iako smo navikli da mladenci na svadbi svoj prvi bajkoviti ples zaigraju uz neku baladu, pojavio se novi trend gde pojedini novopečeni bračni parovi prvi ples igraju čak i uz narodne pesme.

Na jednoj stranici na društvenoj mreži Instagram pojavio se video-snimak sa jedne svadbe na kojoj su mladenci prvi ples zaigrali uz pesmu Miroslava Ilića "Luckasta si ti".

Na video-zapisu koji kruži društvenim mrežama vidi se mladi, veseo i srećan par koji je odlučio da promeni tradiciju. Početak svadbe je sudeći po snimku i te kako bio veseo, a pojedini svatovi su bili u šoku i sigurno nisu očekivali ovako nešto.

venčanje, svadba
foto: Profimedia

Svakako videlo se da je atmosfera dovedena do usijanja, a mladenci su uživali u svojoj igri.

- Napokon dobra pesma za prvi ples, dosta je više balada - navodi se u objavi.

Ispod video-snimka nizali su se komentari korisnika, a sudeći po njihovim reakcijama mišljenja o ovome su bila podeljena.

Veliki broj njih je bio oduševljen ovim plesom, dok drugi smatraju da treba poštovati tradiciju.

- U ovom slučaju bi mladoženji bolje pristajala balada i naučeni pristojni koraci. Ovo nije ni opušten ni spontan ples, nego usiljen i ukočen, ples bez emocije i totalno van ritma. Pogubljeni oboje u pokušaju nečega modernog i drugačijeg - piše u prvom komentaru, dok u narednom stoji:

- Bravo, dosta balada bre, ekstra! Super, opušteni, veseli, a ne ukočeni i da broje korake koje su danima učili.

Mnogi smatraju i da je ovo prelep ples za promenu.

- Ma, bravo, svejedno da li je ukočen ili opušten ma sad je njihov dan, samo veselo - napisala je jedna korisnica dok je druga dodala:

- Milina vas gledati, srce mi uzdrhtalo od vaše veselosti. Bravo za izbor pesme. Znate na jednoj svadbi majka i sin plešu uz pesmu Bijelog dugmeta "Na zadnjem sedištu moga auta". Nadam se da ćete zaraziti buduće mladence da biraju vesele i prikladne pesme. Ovo je vaš dan i treba da vam ostane u najlepšem sećanju, a gosti uz vas su sigurno na nogama.

- Ne zaboravite, ovo je njihovo veselje. Imaju pravo da to rade kako oni hoće - glasili su neki od komentara.

Kurir.rs

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track