KURIR SA MESTA EKSPLOZIJE NA ZVEZDARI! Stanari zamalo izbegli TROVANJE gasom, a popravke još ne počinju zbog kiše (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

pucanje gasovodne cevi na zvezdari

KURIR SA MESTA EKSPLOZIJE NA ZVEZDARI! Stanari zamalo izbegli TROVANJE gasom, a popravke još ne počinju zbog kiše (VIDEO)

Društvo -

U Beogradu je za samo sedam dana, po 2. put došlo do pucenja gasovodne cevi. Stanari Šejkine ulice u naselju Zvezdara su preventivno evakuisani. Više detalja sa lica mesta donosi Saša Dobrijević, novinar Kurira.

01:52

KURIR SA LICA MESTA EKSPLOZIJE NA ZVEZDARI! Stanari zamalo izbegli TROVANJE gasom, a popravke još ne počinju zbog kiše

- Tu smo na licu mesta. Taj deo na kom je došlo do pucanja gasovodne cevi se već napunio vodom. što se može i videti. Eksplozija se dogodila negde oko 17.30. Nakon toga je utvrđeno da je opasnost od gasa moguća za stanare koji su negde na 10 metara od eksplozije pa je izvršena preventivna evakuacija jer je izmereno da ima 20 jedinica PPM - a, kako se meri gas kad je opasnost u pitanju - izvestio je Dobrijević i dodao:

- U principu nakon izvesnog vrmena stanari su vraćeni u zgradu, jer je utvrđeno da nema više opasnosti. Inače 50 odsto trovanja svetu se dešava zbog trovanja gasom. Kada gas uđe u naše telo naš organizam ne može da apsorbuje i prenosi kiseonik u našim tkivima. To može da bude jako opasno. Radovi zbog kiše još ne počinju, ali nadamo se da će šteta uskoro biti sanirana.

Kurir.rs

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

00:19

Zahumska, Zvezdara

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track