Najnovije vesti

JOVANA TVRDI DA JOJ JE JEDNA PROFESORKA ENGLESKOG DEMOLIRALA STAN: Izdala sam joj okrečen i sređen stan, a on je sada DEMOLIRAN!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

optužbe

JOVANA TVRDI DA JOJ JE JEDNA PROFESORKA ENGLESKOG DEMOLIRALA STAN: Izdala sam joj okrečen i sređen stan, a on je sada DEMOLIRAN!

Društvo - 07:54h

Beograđanka Jovana tvrdi da joj je jedna profesorka engleskog jezika demolirala stan!

Naime, ona je profesorki iznajmljivala stan, a tvrdi da je stan uništen nakon što je ona iz njega izašla 1. novembra.

- Želim da upozorim stanodavce na profesorku engleskog, škola za negu lepote u Beogradu. Izdala sam joj stan, okrečen i sređen. Iz stana je izašla 01.11, a stan je u bukvalnom smislu demoliran - napisala je Jovana u grupi "Izdavanje stanova - Beograd".

Dodala je da su zidovi puni buđi, da je ubuđan orman, kao i cipelarnik, lajsne i dušek.

- Isčupana je slavina iznad sudopere, na svakoj pločici zalepljena kuka, izgoren tepih i laminat, polomljen tuš, polomljen vodokotlić, polomljena mašina za veš. Rekla je da će stan biti okrečen ali da ona neće da sanira buđ, naravno da stan nije okrečen. Kada sam joj poslala poruku šta je sve uništeno poslala je kilometarsku poruku da je u stanu sve amaterski urađeno između ostalog i nov vodokotlić jer ga nije montirao majstor već moj suprug. To znači da ona treba da ga uništi? - pita se ona.

stan, demoliran, stanodavac, stanarka
foto: Printscreen Facebook

- Prozor u kupatilu nije valjao jer ona nije imala snage da ga otvara i zatvara, a ni visinu pa zato ima buđi jer sam joj jednom prilikom ja zatvorila jer me je zamolila jer sam rekla da nemam nameru da menjam prozor jer neko nema snage. Više puta joj je rečeno da stan mora da se luftira. Računi i kirija su se plaćali na vreme, ali skoro svaki put je ona bila bolesna kada je davala kiriju kada sam ja ili suprug dolazili ili je bilo 22, 23 h pa bolje da mi ne ulazimo jer imamo bebu ili je kasno. U to vreme je i izašla iz stana - napisala je Jovana.

1 / 3 Foto: Printscreen Facebook

Ona je i priložila fotografije, međutim na fotografijama se vidi samo buđ, dok fotografija polomljene slavine i drugih oštećenih stvari nisu priložene, te su mnogi i posumnjali da Jovana nije malo preterala i nešto dodala.

Mnogi korisnici naveli su da je sama kriva za buđ u stan, te su branili stanarku.

- Pa za buđ vam žena nije kriva, već loša izolacija, i da provetri svakog dana biće buđi. Stan vam nažalost nije bio baš reprezentativan ni pre nje, samo sveže okrečen - navodi se u jednom od komentara.

- Ne bih ovo ni najvećem neprijatelju izdala. Pola stvari u stanu nema, a i ovo što ima je starije od mene. Još kaže neće da menja prozore jer neko ne može da ih otvori, a žali se što nije prolufitran - napisao je jedan korisnik.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
 
track