BEZ VEĆIH PROBLEMA NA GLAVNIM PUTEVIMA: Smanjen intenzitet padavina, evo koje saobraćajnice su NEPROHODNE! Oprez zbog poledice
Ilustracija, Foto: AP/Ilustracija

stanje na putevima

BEZ VEĆIH PROBLEMA NA GLAVNIM PUTEVIMA: Smanjen intenzitet padavina, evo koje saobraćajnice su NEPROHODNE! Oprez zbog poledice

Društvo -

Smanjen je intenzitet padavina pa se trenutno saobraćaj na glavnim putnim pravcima odvija bez većih problema, saopštio je jutros Auto-moto savez Srbije (AMSS).

Vozači u Srbiji se upozoravaju da hladna jutra i niske temperature stvaraju opasnost od poledice, te je potrebno paziti na odstojanje vozila. Poseban oprez je potreban u krivinama, ali i na mostovima i nadvožnjacima.

Ispod novoformiranog snežnog pokrivača na pojedinim deonicama ima leda na putu. Snega do pet centimetara ima na deonicama Ivanjica-Javor, Javor-Sjenica, Sjenica-Novi Pazar, Surdulica-granica sa Bugarskom na prelazu Strezimirovci, granica sa Bugarskom Ribarci, Divčibare-Kaona, Sveta Petka-Trgovište, Granica sa Crnom Gorom, prelaz Jabuka, Nova Varoš-Aljinovići, Jošanička Banja-Kopaonik.

Neprohodni su putevi trećeg proriteta kod Crne Trave, Prekog Brda, Odvraćenice.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

Na granicama nema zadržavanja putničkih vozila. Na teretnim terminalima kamioni na izlazu na Horgošu čekaju četiri sata, na Kelebiji dva sata, Batrovcima osam sati, na Bezdanu četiri sata, Šidu dva sata, na Gradini sat i po.

Kuriri.rs/Beta

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track