POMOZIMO FILIPU (8) Zbog oštećenja mozga potrebne su mu terapije, porodica nema dovoljno novca: Ovako možete da mu pomognete
Foto: Budi Human

POMOZIMO FILIPU (8) Zbog oštećenja mozga potrebne su mu terapije, porodica nema dovoljno novca: Ovako možete da mu pomognete

Društvo -

Filip Novaković (8) ima oštećenje mozga, zbog kojeg su mu potrebne terapije, kako bi njegov oporavak napredovao. Njegovi roditelji nisu u mogućnosti da plate sve potrebne terapije, pa je u fondaciji Budi human otvoren broj i žiro račun pomoću kojeg možete pomoći Filipu u borbi za oporavak.

Filip je rođen kao zdrava beba 2015. godine. Porođaj je protekao normalno. Nakon mesec dana je dobio meningitis koji je prouzrokovao oštećenje mozga što je uticalo na motoriku i usporilo njegove pokrete.

Filip je živahno, nasmejano dete, mentalno je zdrav, priča i jedini problem predstavlja što ne može samostalno da sedi i hoda. Do sada je proveo tri meseca u rehabilitacionom centru Sokobanjska na vežbama koje su mu dosta pomogle i sada u cilju njegovog bržeg ozdravljenja lečenje nastavlja vežbama u centru za razvoj fine motorike, pokreta i govora Intensive Suit Therapy.

Zbog situacije u kojoj se njegova porodica nalazi nisu u mogućnosti da sve finansijski isprate i dobro bi im došla novčana pomoć oko plaćanja terapija u cilju Filipovog napretka.

Olakšajmo Filipu detinjstvo! Budimo humani!

Pomozimo Filipu!

Kurir.rs/Budi human

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja