BEOGRAD DOBIJA MODERAN BUVLJAK! Otvara se u sredu na novoj lokaciji: Do kraja decembra popusti do 30 odsto (FOTO)
Foto: Beoinfo

SVETSKI

BEOGRAD DOBIJA MODERAN BUVLJAK! Otvara se u sredu na novoj lokaciji: Do kraja decembra popusti do 30 odsto (FOTO)

Društvo -

Beogradski buvljak posle 30 godina dobija moderan prostor na Miljakovcu. Buvljak je od izuzetne važnosti za snabdevanje građana, a na ovoj pijaci Beograđani će moći da pazare garderobu, najfiniji tekstil, unikatni nakit, nameštaj, rasvetu, kućnu galanteriju i sve vrste alata, poručuju iz Grada Beograda.

Novi Beogradski buvljak otvara se u sredu u 17 časova na adresi Vareška b.b., uz Beogradski noćni market i di-džeja, a kako su saopštile gradske vlasti, za ljubitelje kupovine zakupci su omogućili i do 30 odsto popusta na određene artikle do kraja decembra.

buvljak
foto: Beoinfo

JKP "Beogradske pijace" najavljuje veliku žurka pod vedrim nebom.

- Novi buvljak se prostire na površini od 12.000 kvadrata, od čega je 4.000 kvadrata natkriveno, što omogućava nesmetanu kupovinu bez obzira na vremenske uslove kako biste uživali u šopingu. Sa preko 230 novih boksova-tezgi, 60 novih lokala, samo 12 minuta od stare lokacije, sa 130 parking mesta, novi Beogradski buvljak nudi najbogatiju i najraznovrsniju ponudu dosad - navode iz Gradske uprave za Kurir.

Oni naglašavaju i da će više od 50.000 ljudi pešice moći da stigne na novu lokaciju za deset do 15 minuta.

buvljak
foto: Beoinfo

Sve o Otvorenom tržnom centru Miljakovac

  • 12.000 kvadrata je površina nove lokacije
  • 4.000 kvadrata zauzima pijačni plato s boksovima i natkrivenim tezgama
  • 130 mesta za parking
  • 230 novih boksova-tezgi
  • 60 novih lokala

- Beogradski buvljak je važan ne samo za kupce već i za zakupce, koji na njemu ostvaruju prihode za svoje domaćinstvo. Preseljenje OTC na novu lokaciju je združena akcija Grada Beograda, opštine Rakovica i JKP "Beogradske pijace" - objašnjavaju iz Grada.

Cene zakupa pijačne opreme i poslovnog prostora ostaće nepromenjene, a 1. novembra su smanjene i cene svih pijačnih usluga za 15 odsto do 12 meseci.

buvljak
foto: Beoinfo

Uputstvo

Kako do novog buvljaka

Trenutno postoji devet linija gradskog prevoza (autobuske linije 3A, 42, 47, 50, 54, 59, 94, 502, 506), kao i linija Beovoza. Gradska linija 94 je pojačana i ona staje neposredno pored nove lokacije Beogradskog buvljaka.

- Mislim da će ovo biti zaista velika stvar, jer naš grad zaslužuje jednu dostojanstvenu i uređenu buvlju pijacu, to jest otvoreni tržni centar - rekao je predsednik privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić prilikom obilaska radova u oktobru.

Kurir.rs/ A. K.

Bonus video:

01:19

IZ VIŠNJIČKE BANJE DO NOVOG BEOGRADA TUNELOM ZA 15 MINUTA! Aleksandar Šapić najavio najveći saobraćajni projekat u Beogradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track