"KUKU MENI, NEMA MI SINA": Otac nestalog Ivice iz Prijepolja za Kurir: Možda je izašao posle poziva... TELEFONI KRIJU TAJNU
Foto: privatna arhiva

deveti dan potrage

"KUKU MENI, NEMA MI SINA": Otac nestalog Ivice iz Prijepolja za Kurir: Možda je izašao posle poziva... TELEFONI KRIJU TAJNU

Društvo -

Molim vas da mi pomognete da nađem sina! Kuku meni, šta me je snašlo...

Ovim potresnim rečima za Kurir počinje svoju priču Milojica Golubović, otac Ivice Golubovića (39) iz Prijepolja koji je nestao 3. decembra oko 23 sata kada je izašao iz kuće. Podsetimo, kako smo već izveštavali, Ivica je sedeo za kompjuterom u njegovoj sobi kada su roditelji otišli da spavaju. Međutim, kako sutradan nije ustao do 12 sati, njegova majka je primetila da nije u sobi, a otac ga je zvao na oba telefona ali su oni bili pored kompjutera. Od tada traje njihova aktivna potraga zajedno sa pripadnicima MUP u Prijepolju, gde pretražuju svaki pedalj u okolini njihove kuće, ali i reke Lim.

nestao ivica golubović iz prijepolja
nestao ivica golubović iz prijepoljafoto: RINA/Privatna arhiva

- Ivica je otpravnik vozova, ima lep posao i nikad se nije žalio da ima neki problem. I tog dana se ponašao sasvim normalno, uobičajeno, ništa nije naslućivalo da ga ujutru nećemo videti - kaže Milojica i dodaje:

- Evo, i sad sam pored Lima, tražim svoje dete i neću odustati dok ga ne nađem. Moja potraga će se završiti kad ga vidim...

Plačnim glasom nesrećni čovek objašnjava da su telefoni njegovog sina odneseni na veštačenje.

- Kada smo videli da ga nema, slučaj smo prijavili policiji. Krenuli smo u potragu, pretražuje se teren uz obalu Lima i okolina, ali od mog sina Ivice ni traga ni glasa. Policija je pretražila i celu kuću i imanje kako bi im neki trag pomogao u potrazi, ali on je izašao u toj trenerci u kojoj je sedeo za kompjuterom - kaže on i dodaje:

nestali ivica iz prijepolja
nestali ivica iz prijepoljafoto: RINA/Privatna arhiva

- Telefoni su mu poslati na veštačenje u Čačak, ali su sada vraćeni i treba da se pošalju za Beograd jer nisu uspeli da ih otključaju u Čačku. Ti telefoni će nam otkriti da li je Ivica primio neki poziv ili poruku, pa je odlučio da ode možda da se nađe sa nekim, ili ko će ga znati šta se desilo.

Kako nam je dalje naveo Milojica Golubović, pored sina jednica za kojim traga, ima i ćerku koja živi u Rumi.

- Ovo je veliki šok za nas, jer mi ne znamo kako da se ponašamo, teško nam je jer nam nema sina. Sve nam je teže, ali nema odustajanja - kaže za Kurir otac nestalog koji nije oženjen i nema decu.

- Molim i za pomoć države samo da nađem sina, mislim da bi nam trebali ronioci, kako bi pretražili i taj rečni deo, jer mi sada pretražujemo samo priobalje i kopno. Zahvalan sam svima koji nam pomažu, komšije su takođe, osmah skočile u pomoć da traže Ivicu kog svi vole i poštuju u kraju.

Bonus video:

06:11

Otac o smrti devojčice u hraniteljskoj porodici

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track