KONKURS ZA NAGRADE PROJEKTA OD NACIONALNOG ZNAČAJA "321 SRBIJA": Biraju se najbolji u turizmu, promociji zemlje, čuvanju tradicije
Foto: 321 Srbija

Prijavljivanje do 9. januara 2024. godine, a biće i humanitarnog karaktera

KONKURS ZA NAGRADE PROJEKTA OD NACIONALNOG ZNAČAJA "321 SRBIJA": Biraju se najbolji u turizmu, promociji zemlje, čuvanju tradicije

Društvo -

Udruženje "321 Srbija", nosilac istoimenog projekta od nacionalnog značaja objavilo je konkurs za nagradu "321 Srbija" koja se dodeljuje drugi put za najveća dostignuća u domaćem turizmu, ali i za promociju naše zemlje u svetu, sportsko dostignuće, očuvanje srpske tradicije i gastronomije.

321 Srbija
foto: 321 Srbija

Nagrade će biti dodeljene i najboljim ugostiteljskim objektima, lolaknim samopravama i turističkim organizacijama koje su postigle najbolje rezultate u godini na izmaku, zatim zaslužnima za humanitarni rad, ali i projektima koji promovišu zaštitu i očuvanje životne sredine i omladinskim organizacijama.

Takođe, biće dodeljena i novčana nagrada za influensera koji osvoji najviše glasova, a ona će po želji pobednika biti prosleđena u humanitarne svrhe, najugroženijim građanima naše zemlje, humanitarnoj organizaciji, bolnici, udruženju za zaštitu životinja...

Prijave treba da se dostave putem e-maila: nagrada@321Srbija.rs ili platforme www.321Srbija.rs i to najkasnije do 9. januara 2024. godine, nakon čega će o pobednicima odlučiti stručni žiri sastavljen od pojedinaca iz javnih institucija, ali i turističkih, kulturnih i sportskih radnika. Pravo glasa imaće i publika, takođe putem portala www.321Srbija.rs.

Prošlogodišnji laureati bili su predsednik Srbije Aleksandar Vučić, teniser Novak Đoković, ministar spoljnih poslova Ivica Dačić.

Nagrađeni su i predsednik opštine Vrnjačka Banja Boban Đurović, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski, kantautorka i pevačica Leontina Vukomanović, predsednik Privredne Komore Srbije Marko Čadež, kao i predsednik SDPS Rasim Ljajić.

Proglašenje pobednika i dodela nagrada održaće se na godišnjom manifestaciji "321 Srbija" početkom aprila 2024. godine.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track