BEOGRAĐANKA NARUČILA 2 KOMPLETA TRENERKE, A ONO ŠTO JE U PAKETU STIGLO OSTAVLJA BEZ REČI: To su prevaranti, ne naručujte kod njih
Foto: Promo

OGORČENA

BEOGRAĐANKA NARUČILA 2 KOMPLETA TRENERKE, A ONO ŠTO JE U PAKETU STIGLO OSTAVLJA BEZ REČI: To su prevaranti, ne naručujte kod njih

Društvo -

Iako udruženja potrošača upozoravaju kupce koji odeću i druge proizvode naručuju onlajn da budu tom prilikom oprezni i da provere da li je stranica registrovana, mnogi potrošači bivaju prevareni!

Jedna Beograđanka naručila je sa jedne stranice na Instagramu dva kompleta trenerke, a kada joj je paket stigao se šokirala.

- U pitanju su prevaranti, ljudi treba da ih prijave i da ne naručuju kod njih! Poručila sam dva kompleta trenerke, a poslali su mi neki ogroman duks koji nema veze sa poručenim - upozorila je ona, a njena poruka objavljena je na storiju Instagram stranice "Serbialive Beograd".

odeća, onlajn, kupovina, prevara
foto: Printscreen Instagram serbialive_beograd

Ovo nije prvi put da kupci budu prevareni, a nedavno se jedna žena požalila da je poručila perijanu jaknu sa jedne stranice na internetu, a oni su joj poslali crni kaput nošeni i tri broja veći.

Kurir.rs

Bonus video:

02:32

NAJTRAŽENIJA POLOVNA GARDEROBA: Na zaječarskom vašaru ima svega, kupci imaju tri dana za nabavku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track