MOŽETE LI MI OBJASNITI ŠTA JE OVO? Leskovčanka otkrila novu prevaru onlajn trgovca: Kad im se obratila ovako su se pravdali (FOTO)
Foto: Profiemdia

internet prevara

MOŽETE LI MI OBJASNITI ŠTA JE OVO? Leskovčanka otkrila novu prevaru onlajn trgovca: Kad im se obratila ovako su se pravdali (FOTO)

Društvo -

Leskovčanka preko interneta poručila dva kompleta trenerki, a dobila samo jedan gornji deo odnosno duks.

U Fejsbuk grupi Leskovačka onlajn pijaca pojavilo se upozorenje devojke na novu internet prevaru. U objavi se navodi i prepiska sa onlajn trgovcem.

- Možete li mi objasniti šta je ovo? Naručila sam dva kompleta, a dobila ovo po toj ceni - navodi se u prvoj prepisci devojke, dok je trgovac odgovorio:

internet prevara, onlajn kupovina
foto: Printskrin/Facebook

- Zaista se izvinjavamo na novonastaloj grešci, daću sve od sebe da što pre rešimo nesporazum jer zaista nije namerno. Znam da nemate ništa od izvinjenja niti da će ublažiti vaše razočarenje isto kao i moje. Ja ću koliko sutra poslati drugi tj. zamenski paket, a vi kada vam stigne zamena vratite nju po istom kuriru prilikom isporuke paketa biće mu naglašeno da ima paket za kupljenje od vas. Troškove snosimo mi.

Međutim, sudeći po prepisci devojka je u više navrata pitala za novi paket da li je poslat, ali je uvek dobijala drugačiji odgovor.

1 / 4 Foto: Printskrin/Facebook

- Da li ste poslali zamenski paket da znam kada da ga očekujem - pitala je devojka, a trgovac je odgovorio:

- Samo da dobijemo barkod i poslaćemo vam.

Na kraju je devojka odustala od paketa.

- Nebitno, eto vam 1.700 dinara ako vam znači nešto. Ja sam Vam poslala trenerku nazad jer mi ne treba - poručila je devojka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track