"NAJBRŽI SAM ROŠTILJ MAJSTOR" Izdržao napon od 20.000 V, ušao u Ginisa, pekao viršle u emisiji - ovaj Srbin je NEOBJAŠNJIV FENOMEN
Foto: Printscreen/Prva TV

akumulira struju u svom telu

"NAJBRŽI SAM ROŠTILJ MAJSTOR" Izdržao napon od 20.000 V, ušao u Ginisa, pekao viršle u emisiji - ovaj Srbin je NEOBJAŠNJIV FENOMEN

Društvo -

Slaviše Pajkić poznatiji kao Biba Struja je poznat po tome što poseduje moć da provodi i akumulira struju u svom telu, tako da se smatra za "hodajuću paranormalnu pojavu".

Oborio je tri Ginisova rekorda, a za sebe kaže da je neobjašnjiv fenomen, jer predstavlja dobar izolator zato što se ne znoji.

Ipak, kaže da nauka još uvek ne može da objasni kako to da je i odličan provodnik.

- Provodnik sam kada ja hoću. Nauka za to nema objašnjenje. Pričaju gluposti, hoće da me ospore, ali im ne zameram.

Biba Struja
foto: Printscreen/Prva TV

- Još uvek sam najbrži roštilj, koliko viršli za minut mogu da ispečem. Mnogi su probali na različite načine, ali od mene nema bržeg, rekao je Biba Struja gostujući u emisiji na TV Prva.

On je istakao da može da pomogne i ljudima koji imaju problema sa migenama i glavoboljama, sinusima, kičmom ili štitnom žlezdom.

Tokom gostovanja pokazao je i snimak na kojem milion volti izlazi iz njegovog prsta.

Pre izvođenja svoje tačke Biba je još jednom apelovao da NIKO NIKADA NE POKUŠAVA da uradi bilo šta slično, jer bi to moglo da bude POGUBNO!

Kurir.rs/Prva

Bonus video:

05:52

BIBA STRUJA PONOVO STAVLJA ŽIVOT NA KOCKU: Pustiću 1.000.000 volti kroz telo i istopiti cipele! SRBIJA U ŠOKU POSLE OVE IZJAVE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track