OGLASILA SE AGENCIJA ZADUŽENA ZA PREVOZ SRPSKE DECE NA ZIMOVANJU IZ PAKLA U FRANCUSKOJ: Objasnili šta se desilo s prevozom!
Foto: Privatna Arhiva

u žeksu je 40 naših đaka

OGLASILA SE AGENCIJA ZADUŽENA ZA PREVOZ SRPSKE DECE NA ZIMOVANJU IZ PAKLA U FRANCUSKOJ: Objasnili šta se desilo s prevozom!

Društvo -

Oko 40 dece iz osnovnih škola "Vladislav Ribnikar" i "Radomir Putnik" i nekoliko gumnazijalaca nedavno su u organizaciji privrednog društva "Mondo linguea" iz Niša otišli u Francusku na sedmodnevni zimski jezički kamp koji su platili 990 evra, ali ih je u selu Žeks (Gex), nedaleko od granice sa Švajcarskom, sačekao jeziv smeštaj u barakama sa prljavim sobama, bajatim obrocima.

Na sve to, kako tvrde zabrinuti roditelji, autobuski prevoz od smeštaja do skijališta i časova francuskog im kasni po dva sata te se čekajući ga deca smrzavaju napolju!

Kurir je ovim povodom kontaktirao "Džambo travel" (Jumbo travel) koji je zadužen za prevoz dece na zimovanju u Francuskoj odakle su objasnili za naš list da prevoz na lokalu obavljaju jednim autobusom sa 20 sedišta tako da autobus prvobitno preveze prvu grupu, a onda se vraća po drugu.

Odgovor "Džambo travela" prenosimo u celosti:

Fancuska, zimovanje, smeštaj
foto: Privatna Arhiva

- Mi iz "Džambo travel-a" (Jumbo travel) možemo samo da komentarišemo iznete tvrdnje koje se odnose isključivo na uslugu koju smo ugovorili i koju pružamo, a odnose se isključivo na prevoz putnika avionom na relaciji Beograd - Ženeva - Beograd kao i na prevoz putnika autobusom na relaciji Beograd - Gex - Beograd sa lokalnim vožnjama tokom boravka, od dolaska do povratka za Beograd - navode iz agencije i dodaju:

1 / 3 Foto: Privatna Arhiva

- Avio grupa je stigla avionom bez ikakvih problema i isto tako će se vratiti. Sve avio-karte su uredno urađene, a putnici imaju svoje bording karte, kao i uvek u Jambo Travel-u. Prevoz u lokalu obavljamo jednim autobusom od 20 sedišta. Kako stajanje u autobusu nije dozvoljeno, autobus preveze prvu grupu pa se odmah vrati po drugu. Putnici (deca i nastavnici) ne čekaju na ulici već u lobiju hotela. Organizator na licu mesta daje instrukcije vozačima gde i kada se voze grupe.

Podsetimo, redakciji Kurira su se javili zabrinuti roditelji učenika koji su otputovali na ovaj kamp i u drugoj državi preživljavaju pakao zbog, kako tvrde, prevare ugovarača i organizotra putovanja Centra za učenje stranih jezika "Mondo linguae doo" iz Niša, i "Džambo travela" koji obezbeđuje mini buseve i vozače.

Bonus video:

03:46

PREVISOKIH CENA EKSKURZIJA SVESNA SU I DECA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track