OČEKUJU SE GUŽVE NA SVIM PUTNIM PRAVCIMA: Saobraćajna policija najavila mere za vikend uz apel vozačima da tokom vožnje URADE OVO!
Foto: RINA

kritičani dani

OČEKUJU SE GUŽVE NA SVIM PUTNIM PRAVCIMA: Saobraćajna policija najavila mere za vikend uz apel vozačima da tokom vožnje URADE OVO!

Društvo -

Zbog završetka zimskog raspusta i obeležavanja Svetog Jovana, danas i narednih dana očekuju se veće gužve na svim važnijim putnim pravcima, a u prvom redu na putevima od turističkih centara.

Imajući u vidu pojačan intenzitet saobraćaja, kao i najavljene snežne padavine i nepovoljne uslove za odvijanje saobraćaja, apelujemo na učesnike u saobraćaju da povećaju opreznost, da pokažu potrebnu dozu strpljenja i da brzinu kretanja prilagode stanju puta i uslovima saobraćaja, saopšteno je iz Uprave saobraćajne policije.

saobraćajna policija, tehnička ispravnost, autobus, kontrola autobusa, ekskurzija, kontrola saobraćaja
foto: MUP

Kako navode, policijski službenici saobraćajne policije će u cilju očuvanja bezbednosti saobraćaja preduzimati mere pojačane kontrole saobraćaja, dok će po potrebi preduzimati i mere na regulisanju i obezbeđivanju protočnosti saobraćaja.

Ministarstvo unutrašnjih poslova skreće pažnju da je u prethodna 24 časa u saobraćajnim nezgodama poginulo 7, a povređeno je 39 učesnika u saobraćaju.

Bonus video:

03:06

SAOBRAĆAJNA POLICIJA ORGANIZUJE AKCIJU, A OBELODANILI ŠTA JE PRIORITET: Statistika od 17 smrti nas je navela na ovo!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track