VAUČERIMA ZA ODMOR BAVI SE POLICIJA! Nakon što je 100.000 podeljeno za 2 sata, DESILO SE OVO! Oglasio se ministar turizma!
Foto: Ana Paunković, Shutterstock

uskoro počinje podela

VAUČERIMA ZA ODMOR BAVI SE POLICIJA! Nakon što je 100.000 podeljeno za 2 sata, DESILO SE OVO! Oglasio se ministar turizma!

Društvo -

Spekulacije u javnosti o navodnoj preprodaji vaučera posredstvom društvenih mreža su netačne i neozbiljne, naveo je Husein Memić, ministar turizma i dodao:

- Prvi razlog je što vaučeri još uvek nisu podeljeni. Vaučere niko nije mogao da preprodaje jer ih niko nije ni dobio. Planirano je da podela počne 30. januara. Drugi razlog je što su vaučeri personalizovani, sadrže lične podatke o korisniku, podatke o terminima i ugostiteljskim objektima i dostavljaju se na kućnu adresu. Tehnički je nemoguće da bilo ko vaučere preprodaje i nudi drugom licu.

Husein Memić
foto: MTO

Memić je na društvenoj mreži napisao i da se ovim bavi policija.

- Mi smo o svemu obavestili MUP Srbije i preduzeli neophodne mere.- kazao je Memić.

Ministar je podsetio da je svih 100 000 prijava za vaučere za odmor u Srbiji primljeno 15. januara za samo dva sata. Interesovanje građana Srbije bilo je najveće do sada budući da je vrednost vaučera povećana sa 5.000 na 10.000 dinara.

- Građani koji nisu uspeli da dođu do željenih vaučera mogu očekivati novi paket iz budžeta Vlade Srbije što će predsednik najaviti 20. januara u okviru predstavljanja Plana za Srbiju 2024 - 2027 - naveo je Memić.

Bonus video:

03:25

VAUČERI ZA ODMOR OBORILI SVE REKORDE! Đorđević: Čak su i studenti uključeni! OVO SU NAJTRAŽENIJA MESTA U SRBIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track