PRONAĐENA DEVOJČICA IZ KIKINDE: Oglasila se njena tetka, evo gde je bila
Foto: Printscreen/Facebook

PRONAĐENA DEVOJČICA IZ KIKINDE: Oglasila se njena tetka, evo gde je bila

Društvo -

Devojčica (15) iz sela kod Kikinde, koja je nestala 20. januara, danas je pronađena. To je Kuriru potvrđeno u kikindskoj policiji.

- Devojčica je dobro. Nije povređena. Svojevoljno se nalazila tamo gde je otišla i gde je pronađena - bilo je sve što nam je rečeno u policiji.

Da je nestala, policiji je prijavljeno 24. januara, a o svemu su, nakon što je raspisana objava za nestalim maloletnim licem, obavešteni tužilaštvo i Centar za socijalni rad. Više detalja o ovom slučaju i nestanku iznela je devojčicina tetka:

- Baka i deka su njeni staratelji, a nije prvi put da je ovako nešto uradila i pobegla od kuće. Kad je 20. januara nestala, rekla je da ide u Kikindu kod drugarice na rođendan. Nazvala je baku i rekla da je izgubila pare i da ne može da se vrati kući. Novac su joj poslali po taksisti, ali nakon toga od nje nije bilo ni traga i glasa. Dobili smo dojavu da je viđena u Kikindi na autobuskoj stanici kako kupuje kartu za Novi Sad i ulazi u autobus. Najvažnije od svega je da je pronađena i da je dobro - ispričala je tetka.

(Kurir.rs/S.U.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track