HOĆE LI SE UVESTI EVIDENCIJA NEVAKCINISANE DECE? Psihijatar i pedijatar u našem studiju o temi koja je PODELILA SRBIJU
Foto: Kurir Televizija, Chiasson Paul/CP/ABACA / Abaca Press / Profimedia

puls srbije

HOĆE LI SE UVESTI EVIDENCIJA NEVAKCINISANE DECE? Psihijatar i pedijatar u našem studiju o temi koja je PODELILA SRBIJU

Društvo -

Nakon epidemije velikog kašlja i prvih evidentiranih slučajeva malih boginja u Srbiji Institut za javno zdravlje Srbije "Dr Milan Jovanović Batut" navodi da je potrebno da se sva nevakcinisana deca evidentiraju.

Ova vest podelila je građane i neki strahuju šta sledi posle kompletiranja ovog spiska.

O ovoj kotroverznoj temi upravo u emisiji Puls Srbije naši voditelji Anastasija Čanović i Miloš Anđelković razgovaraju sa psihijatrom dr Jovanom Stojković i pedijatrom Sašom Milićevićem.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj osam za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:03

ZBOG OVE TRI STVARI SRBIJI PRETI NOVA EPIDEMIJA! Dr Snežana Rsovac za Kurir TV: Vakcinacija dokazano pruža dobru zaštitu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja