"MAJKA DALA SINU DA POPIJE OTROV, MOGAO JE DA UMRE!" Sektolog šokirao: Dečak je završio u bolnici, a SVE JE KRENULO ZBOG OVOGA
Foto: Shutterstock, Dragan Kadić

apsurdno

"MAJKA DALA SINU DA POPIJE OTROV, MOGAO JE DA UMRE!" Sektolog šokirao: Dečak je završio u bolnici, a SVE JE KRENULO ZBOG OVOGA

Društvo -

Onlajn prevare vidovnjaka i predstavnika sekti postaju sve učestalije. Ove prevare često ciljaju osetljive grupe, uključujući tinejdžere, koji su nakon prvih ljubavnih razočarenja ranjiviji i skloniji verovanju u magiju i natprirodne sile.

Sektolog Dimitrije Pastuović govorio je za Kurir televiziju gde je otkrio o slučaju gde je kako tvrdi majka "lečila" sina otrovom na nagovor jedne žene koja tvrdi da ima blagoslov.

Dimitrije Pastuović
foto: Kurir Televizija

- Skoro sam imao slučaj gde je došla jedna gospođa u moj džez klub. Došla je sva unezverena jer joj je sin hospitalizovan u duševnoj klinici Laza Lazarević. Zašto? On je bio korisnik kanabisa i ona je htela da mu pomogne pa je otišla kod žene sa blagoslovom. Ona je dala gospođi da sin popije vodicu za livenje olova. Ženo jesi ti učila hemiju, olovo je otrov kao prvo. Mali je zaglavio posle toga, mogao je da umre. Ja sam rekao gospođi dajte mi ime te osobe. Naravno da bi se zakonski sankcionisala. Ona je rekla, pa ne ona je želela dobro, pritom ona ima blagoslov sa Ostroga. Ona ima blagoslov za vračanje? Klasična vračara gatara - rekao je sektolog i dodao:

- Većina našeg naroda koja je verski nažalost nedovoljno obrazovana, ne pravi jasnu razliku između vere i religije sa jedne strane i magije i okultizma sa druge strane. Mi kada se molimo Bogu kažemo "Oče, neka bude volja tvoja", a vračare kažu "neka bude volja moja". To je pokušaj da se uz pomoć misterioznog postupka prizove misteriozno biće koje će rešiti sve naše probleme. Pa mislim ajde ljudi... živimo u 21. veku - zaključio je.

vračare, magija, kugla
foto: Shutterstock

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Kurir.rs

Bonus video:

03:11

SEKTE HARAJU SVETOM! Pastuović: Svaka je sekta satanistička samo nazivi drugačiji OVA UMETNICA JE PRIPADNICA MRAČNE ORGANIZACIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track