UŽAS U MARKETU U ŽELEZNIKU! Stariji čovek detetu zavrće uvo, a onda ga JAKO udara: Reagovalo obezbeđenje, ovako se pravdao! VIDEO
Foto: Printscreen/facebook

strašno!

UŽAS U MARKETU U ŽELEZNIKU! Stariji čovek detetu zavrće uvo, a onda ga JAKO udara: Reagovalo obezbeđenje, ovako se pravdao! VIDEO

Društvo -

U jednom marketu u Železniku stariji čovek je nasrnuo na dečaka koji je došao da kupi sladoled. Njegova zabrinuta majka je na društvenim mrežama objavila video-snimak na kome se vidi čovek koji udara dete u glavu.

Njena objava se pojavila u grupi Železnik na društvenoj mreži Fejsbuk.

- Zamislite pošaljete dete u market da kupi sladoled, i dok je završavao sa plaćanjem na kasi nervozna baba ga gura i besno govori da se pomeri i da pomeri trotinet koji je bio pored njega jer je ona bila sledeća na redu - napisala je majka i dodala:

- On joj govori ljubazno da će se pomeriti samo da uzme kusur i sladoled. Na scenu nastupa njen muž koji govori detetu da će mu iščupati uši na šta on govori zbog čega ćete da mi iščupate uši i odlazi sa svojim drugom ka izlazu.

market
foto: Printskrin/Facebook

Međutim, majka tvrdi da ih je čovek pojurio i ispred marketa uhvatio dečaka za kragnu.

- Onda ih je on pojurio i ispred marketa uhvatio moje dete za kragnu uz reči: "Kome ćeš ti da odgovaraš?" Počeo da mu zavrće uvo. Sin mu je rekao da ga ostavi na miru i da će ga prijaviti, tada ga je matori udario posred uveta. Detetu jos zuji u uvetu! Obezbeđenje je bilo tu i kao smirilo situaciju. Čovek se izvinio detetu uz reči: "Izvini nešto sam nervozan".

00:03

Čovek šamara dete u marketu u Železniku

tuča, market
foto: Facebook

Besna majka je napisala i da je ona nervozna zbog ovoga i da je dete preplašeno.

- E, samo da te obavestim da sam sad ja mnogo nervozna! Drug je od straha uzeo telefon da usnimi čiku i uhvatio nemili događaj (hvala mu)! Deca su bila preplašena! Čuvajte decu - napisala je zabrinuta majka.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track