HIT SNIMAK SA SVADBE U NOVOM PAZARU! Ulazak mladenaca oduševio goste, a onda krenula OVA PESMA: Vijore se trobojke (VIDEO)
Foto: Printcreen/ Indstagram/ srbiju_upoznaj

počela sezona

HIT SNIMAK SA SVADBE U NOVOM PAZARU! Ulazak mladenaca oduševio goste, a onda krenula OVA PESMA: Vijore se trobojke (VIDEO)

Društvo -

Na svakoj svadbi jedan od značajnijih trenutaka za mladence je svakako prvi ples, a momenat koji prethodi tome je ulazak u svečanu salu hotela ili restorana gde ih zvanice i svatovi nestrpljhivo očekuju.

Za mnoge novopečene bračne parove taj trenutak može biti i stresan jer neki od njih imaju tremu zato što su oči svih gostiju uprte u njih. Međutim, ima i onih parova koji uživaju u tom trenutku, ali se i trude da on bude originalan. U poslednje vreme sve više mladenaca praktikuje ulazak u salu uz narodne patrioteske pesme, dok s druge strane neki od njih su ipak za nove i moderne numere.

Sudeći po video-zapisima sa društvenih mreža mnogi mladenci kod nas preferijaju patriotske pesme na veseljima.

svadba, Novi Pazar
foto: Printscreen/ Instagram/ srbiju_upoznaj

Na Instagram stranici srbiju_upoznaj pojavio se video-snimak sa jedne svadbe u Novom Pazaru koji je oduševio mnoge. Mladenci su odlučili da u svečanu salu uđu uz pesmu "Veseli se srpski rode", a u celoj sali su se vijorile srpske zastave.

Na video-snimku se vide mladenci koji ulaze u salu, vesele se, a oko njih se vijore trobojke.

Ispod objave su se nizali komentari.

- Srpska svadba. Bravo deco tako se voli svoja otadžbina i zemlja, srećni, zdravi i uvek veseli budite. Srećno, volim svoje Srbe - piše u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

1 / 3 Foto: Printscreen/ Instagram/ srbiju_upoznaj

- Čestitke mladencima!

- Najlepša svadba, puno emocija - navodi se u jednom komentaru, dok su neki pitali gde su baklje.

Bonus video:

04:23

KOJE SU PROSEČNE CENE ZA ORGANIZACIJU JEDNE SVADBE? Bubanja: Samo restoran je 9.000 evra, a NEĆETE VEROVATI GDE ODE NAJVIŠE NOVCA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track