ANA MIHALJICA MOŽE PONOVO DA VIĐA DECU Centar za socijalni rad: Evo šta je tačno dogovoreno i šta je u najboljem INTERESU mališana
Foto: YouTube/ Ackelada

rasplet

ANA MIHALJICA MOŽE PONOVO DA VIĐA DECU Centar za socijalni rad: Evo šta je tačno dogovoreno i šta je u najboljem INTERESU mališana

Društvo -

Centar za socijalni rad Novog Sada saopštio je da je ostvarena saradnja sa Anjom Mihaljicom iz Novog Sada čije je troje dece, od tri, šest i 10 godina, smešteno u Sigurnu dečiju kuću.

- Obaveštavamo vas da je dana 19. marta ostvarena saradnja sa majkom Anom Mihaljicom, reuspostavljen je kontakt majke i maloletne dece i dogovoreni su dalji koraci u postupanju, a sve u najboljem interesu dece - saopštio je Centar za socijalni rad Novog Sada.

Ana Mihaljica
foto: Kurir televizija

Podsetimo, deca Ane Mihaljice su odvedena u smeštaj CSR 16. novembra 2023. nakon požara u stanu njenog oca M. M. u Novom Sadu. Postoji informacija da je u tom stanu požar izbijao do sada tri-četiri puta. Na društvenim mrežama se pojavio i navodni snimak stana u kome su živela oduzeta deca, prepun smeća nagomilanog do plafona. Mihaljica je tvrdila da su deca tamo samo povremeno boraviila.

Ovaj slučaj je postao jedna od centralnih tema oko koje se javnost podelila. Dok su jedni zdušno branili majku i tražili da joj deca budu vraćena, drugi su tvrdili da je Centar za socijalni rad reagovao na vreme i sačuvao decu od života u nemogućim uslovima.

Centar je u petak, 15. marta, najavio sastanak sa majkom 22. marta, medutim, izgleda da je do viđanja i sporazuma došlo ranije nego što je očekivano.

Bonus video:

07:42

ANA MIHALJICA POSLALA PORUKU ODUZETOJ DECI! Suza suzu stiže pred kamerama Kurira: Mama je ovde zbog vas, OPET ĆEMO BITI ZAJEDNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track