"DOKTORKA JE ZNALA DA IMA LEUKEMIJU, ALI NAM NIJE REKLA" Inicijativa za Gavrila: Ako se bolest ne vrati kroz 5 godina, dobro je
Foto: Kurir televizija

humanitarni koncert

"DOKTORKA JE ZNALA DA IMA LEUKEMIJU, ALI NAM NIJE REKLA" Inicijativa za Gavrila: Ako se bolest ne vrati kroz 5 godina, dobro je

Društvo -

Petogodišnji Gavrilo Popčević iz Niša, boluje od leukemije. Njegovoj porodici je potrebna pomoć za lekove i rehabilitaciju, pa Moto klub Veterani 63. Padobranske brigade, ovog vikenda organizuje i humanitarni koncert.

- Gavrilo je dva meseca imao upornu temperaturu, išli smo kod vojnih lekara, u privatne klinike, a nakon dva meseca kada smo otišli u klinički centar, sreli smo doktorku slučajno na hodniku, ona je u sekundi videla da je Gavrilo imao leukemiju, ali nije htela da nam kaže. Posle dva dana smo saznali da ima. Sada je dosta bolje, vratio mu se osmeh na lice, trenutno smo kod kuće. Nakon završetka lečenja, postoji verovatnoća da se vrati, zato je velikog rizika. Mi verujemo da neće da se vrati - rekao je Aleksandar, Gavrilov otac.

01:42

DOKTORKA JE ZNALA DA IMA LEUKEMIJU, ALI NAM NIJE REKLA Inicijativa za Gavrila: Ako se bolest ne vrati kroz 5 godina biće izlečen

Ova bolest se leči u Srbiji, ali potrebno je vreme i novac za lekove i rehabilitaciju. Pošto je Gavrilov otac pripadnik 63. Padobranske brigade, Moto klub Veterani ovog vikenda, za njega, organizujemo humanitarni koncert.

- U subotu 23. marta restoran Doma vojske, očekuje se veliki broj motorista, biće raznih kutija za pomoć porodici - obavestio je Igor Janković, Moto klub Veterani 63. Padobranske.

Takođe, porodica Gavrila nesebično pomaže drugima. Tata Aleksandar svakog meseca uplaćuje novac za UNICEF. Gavrila čeka još godinu dana lečenja, ukoliko se bolest ne vrati u narednih pet godina, biće potpuno izlečen.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

02:23

STIPENDIJE ZA STUDENTE I SREDNJOŠKOLCE! Velika humanitarna akcija u Novom Pazaru: Prednost imaju mladi bez oba roditelja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track