"ZLATO TATINO, NAĆI ĆE TE TATA! SVETE MOJ MALI!" Oglasio se otac nestale devojčice DANKE (2) iz Bora za kojom se traga već 20 sati
Foto: Damir Dervišagić, MUP Srbije

"ZLATO TATINO, NAĆI ĆE TE TATA! SVETE MOJ MALI!" Oglasio se otac nestale devojčice DANKE (2) iz Bora za kojom se traga već 20 sati

Društvo -

Miloš Ilić iz Bora, otac nestale devojčice Danke Ilić (2) za kojom se traga juče od 13.45 sati u naselju Banjsko polje, a on je sad svojoj mezimici preko društvenih mreža poslao snažnu poruku!

- Zlato tatino, naći će te tata! Svete moj mali! - napisao je Miloš Ilić na svom Fejsbuk profilu gde je okačio i fotogrfaiju njegove ćerkice za kojom se traga od juče. Ispod fotografije samo se nižu poruke podrške neutešnim roditeljima, koji su na terenu.

otac male danke koja je juče nestala oglasio se i poslao snažnu poruku svojoj mezimici
otac male danke koja je juče nestala oglasio se i poslao snažnu poruku svojoj mezimicifoto: Facebook

- Daće Bog da je pronađete! Bože pomozi da se nađe mali anđeo. Dušom sam uz vas i molitvama. Budite jaki ti i tvoja supruga! Molimo se svi za našu malu Danku - samo su neke od poruka ispod objave prijatelja, rođaka i poznanika koji se trude da na neki način pomognu ovim neutešnim roditeljima.

Pa da podsetimo, drama je počela juče oko 13 sati, kada je, kako je Dankina majka Ivana navela, devojčica nestala dok je ona drugom detetu, trogodišnjem sinu, davala da pije vodu. Devojčica na sebi ima maslinasto zelenu jaknicu i ljubičaste pantalone. Kosa joj je vezana u repić.

vrši se pretraga terena
vrši se pretraga terenafoto: Damir Dervišagić

Prvi put u Srbiji pokrenut je sistem "Pronađi me" po uzoru na Amber Alert za devojčicu Danku Ilić. Objave putem različitih medija – televizijskih i radio emisija, Interneta, SMS poruka, ekrana na bankomatima, autoputevima itd. mogu da dopru do građana koji će zapamtiti lice deteta i potencijalno ga uočiti ili imati validne informacije koje policiji mogu da pomognu u potrazi.

Građanima u Srbiji stigle su SMS poruke sa osnovnim informacijama o nestaloj devojčici. MUP apleuje ako je vidite odmah zovite 192.

Ekipa Kurira od sinoć je na terenu i izveštava sa lica mesta iz minuta u minut i obaveštava kako teče opsežna potraga za devojčicom.

Bonus video:

05:55

KURIR NA MESTU NESTANKA MALE DANKE: Ispitani svi sa dosijeom, kiša usporila potragu! Nije mogla mnogo da se udalji od kuće

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track