"MNOGE INFORMACIJE IZ SRBIJE NE POKLAPAJU SE SA ONIMA IZ AUSTRIJE" Novinarka iz Beča: Očevidac je OVAKO opisao ponašanje devojčice
Foto: Kurir televizija, MUP Srbije

"MNOGE INFORMACIJE IZ SRBIJE NE POKLAPAJU SE SA ONIMA IZ AUSTRIJE" Novinarka iz Beča: Očevidac je OVAKO opisao ponašanje devojčice

Društvo -

Srpska novinarka Vera Marjanović javila se iz Beča i za Kurir televiziju govorila o potrazi za nestalom Dankom Ilić (2) iz Bora, koja se paralelno sprovodi i u Austriji.

Podsetimo, snimak devojčice koja bi mogla biti Danka, a koja je bila u društvu dve državljanke Rumunije, napravio je Srbin koji je potom kontaktirao srpsku policiju, posle čega se u potragu uključila i policija Austrije, a i Interpol je raspisao žutu poternicu.

01:39

Snimak iz Beča na kome je navodno Danka Ilić

Vera Marjanović pojašnjava da je autor poslao snimak srpskoj policiji u pola tri u noći između subote i nedelje, ali da ga je napravio u subotu oko 20 časova na tramvajskoj stanici u centru Beča.

Ona tvrdi da se mnoge informacije koje su dostupne u Srbiji ne poklapaju sa onima koje su u Austriji.

Vera Marjanović
Vera Marjanovićfoto: Kurir televizija

"Očevidac koji je napravio snimak izjavio je austrijskoj policiji da je dete vrištalo i otimalo se. Da su joj žene govorile na rumunskom jeziku. Puno je po našim medijima informacija koje se ne poklapaju sa onim što mi znamo ovde u Beču", rekla je novinarka.

Danka Ilić, nestala, Bor
foto: Kurir, Facebook

Ona je potvrdila da se veliki broj Srba na različite načine uključio u potragu za nestalom Dankom.

Bonus video:

04:16

AKO JE DANKA NA SNIMKU IZ BEČA, RODITELJI SU U OZBILJNOM PROBLEMU Privatni detektiv tvrdi: Dete je onda nestalo DAN RANIJE?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track