"POLICIJA RADI SISTEMOM ELIMINACIJE, OVDE BAGERI TRAŽE DOKAZE" Kurir sa lica mesta izveštava o najnovijim informacijama (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

POTRAGA ZA DANKOM ILIĆ

"POLICIJA RADI SISTEMOM ELIMINACIJE, OVDE BAGERI TRAŽE DOKAZE" Kurir sa lica mesta izveštava o najnovijim informacijama (VIDEO)

Društvo -

Sedmi je dan potrage za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak u Banjskom polju kod Bora.

U istragu o njenom nestanku uključila se i bečka policija, nakon što se pojavio snimak iz Beča na kojem su dve Rumunke sa devojčicom koja podseća na Danku.

Ambasada Srbije poziva sve koji u Austriji prepoznaju nestalu devojčicu da prijave policiji. Interpol je objavio međunarodnu potragu.

Deponija, Danka Ilić
foto: Kurir

A direktno sa lica mesta, o najnovijim informacijama, izveštavala je novinarka Kurira Slađana Nedeljković, koja danima prati ovaj slučaj.

- Nalazimo se na starom Banjskom putu, a iza mene je deponija koju su od jutros policajci pregledali, vide se i tragovi bagera koji je iskopavao zemlju, a svi su radili na utvrđivanju potencijalnih dokaza koji se mogu dovesti u vezu sa nestankom dvogodišnje Danke. Zemljište je i dalje poravnano, a ne znamo da li je ovde pronađen neki trag, ali smo uspeli da saznamo da se inspektor UKP koji je bio na terenu vratio u policijsku upravu u Bor. Svakog trenutka očekujemo nove informacije. Pre nekoliko sati je i ujak napustio prostorije policije u Boru i on je danas učestvovao u ispitivanju i rasvetljavanju pojedinih informacija koje mogu poslužiti za dalju istragu - započela je Nedeljković, pa nastavila:

02:27

OVDE SU KOPALI BAGERI, ČEKA SE UTVRĐIVANJE PRVIH DOKAZA O NESTANKU Kurir na licu mesta o najnovijim informacijama

- Angažovana je i služba za visokotehnološki kriminal, ali i služba za suzbijanje kriminala čija je funkcionerksa izjavila da policija radi sistemom eliminacije. Dakle, zbog toga su pregledali čitav teren u dvorištu, kako bi utvrdili da devojčica nije slučajno upala u neku šahtu ili tunel sa kojim je povezano Borsko jezero. Međutim, dokaza na toj relaciji nije bilo, pa je pretražen i ovaj teren, a da li je nešto tamo pronađeno, saznaćemo u narednom periodu.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

00:41

Snimak iz Beča gde je navodno viđena Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track