"DECA MI ŽIVE TU I UPLAŠENA SU, NEMOJTE MOLIM VAS" Ujak nestale Danke nakon saslušanja: Rekao sam policiji šta sam imao
Foto: Kurir

"DECA MI ŽIVE TU I UPLAŠENA SU, NEMOJTE MOLIM VAS" Ujak nestale Danke nakon saslušanja: Rekao sam policiji šta sam imao

Društvo -

Ujak nestale Danke Ilić danas je dva sata saslušavan u policijskoj stanici, nakon čega se oglasio i rekao da je cela porodica u strahu, kao i njegova deca.

Majka, otac, ujak i drugi članovi porodice nestale Danke Ilić (2) za kojom policija traga već sedmi dan, i danas su u policiji kako bi odgovarali na pitanja za slučaj da imaju informacije koje bi mogle da pomognu tokom istrage.

Ujak nestale Danke se u policiji zadržao oko dva sata.

- Sad sam bio u policiji. Nemojte molim vas, deca mi žive tu i uplašeni su. Rekao sam u policiji kratko šta sam imao - rekao je ujak Danke Ilić za Republiku nakon što se vratio sa saslušanja.

Ujak Danke Ilić došao je danas oko 11 sati u policijsku stanicu u Boru gde daje izjavu povodom nestanka sestričine Danke Ilić (2).

Danka Ilić, nestala, Bor
foto: Kurir, Facebook

Porodica je u policiji na razgovoru na koje oni odlaze u svojstvu građana.

- U ovakvim situacijama je sasvim opravdano da roditelji, članovi porodice, prijatelji i druga lica sa kojima su bliski i koji su imali informacije o životnim okolnostima, budu u više navrata u policiji, jer mogu dati korisne informacije u cilju utvrđivanja motiva i razjašnjenja svi drugih okolnosti događaja - objašnjava izvor.

Podsetimo, Danka Ilić iz Bora nestala je u utorak oko 13.45 sati kada je u borskom prigradskom naselju Banjsko polje nestala dok je bila u društvu svoje trudne majke Ivane i trogodišnjeg brata na porodičnom imanju svoje majke.

Danka Ilić, interpol
foto: MUP Srbije, Printscreen/Interpol

Devojčica je prema tvrdnjama majke nestala dok je se ona okrenula da sinu da vode. Danka Ilić je u trenutku nestanka imala kosu vezanu u repić, maslinasto zelenu jaknu, ljubičaste pantalone i crne patike. Za devojčicom je raspisana žuta Interpol poternica.

Kurir.rs/Republika/Blic

Bonus video:

02:44

Poslednje informacije sa lica mesta nestale Danke Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track