STANAR OPTUŽIO GAZDARICU STANA ZA LOPOVLUK: Promenila je bravu dok nisam bio tu, izbacila je moje stvari, a uradila i OVO!
Foto: Shutterstock

pale optužbe na račun stanodavke

STANAR OPTUŽIO GAZDARICU STANA ZA LOPOVLUK: Promenila je bravu dok nisam bio tu, izbacila je moje stvari, a uradila i OVO!

Društvo -

Jedan stanar iz Beograda završio je na ulici, jer ga je gazdarica stana izbacila i to samo zato što je najavio prekid saradnje.

On je na vlasnicu stana koja je zamenila brava i izbacila njegove stvari upozorio na društvenim mrežama u grupi "Beograd - Prevare stanodavaca i stanara".

- Želim samo da vas upozorim na ovu gospođu koja je meni izdala stan, uzela depozit i kada sam trebao da izađem iz stana zbog katastrofalnih uslova usled ogromne vlage i buđi u stanu i pucanja cevi za vodu, promenila bravu i moje stvari izbacila napolje i veliki deo tih stvari i ukrala s time da je stan bio plaćen do kraja meseca! - navodi se u njegovom upozorenju.

stanodavac, stanar
foto: Printscreen Facebook

On je objavio i njenu fotografiju.

Mnogi korisnici osudili su ovu stanodavku.

- Zamena brave je krivično delo samovlašće. Naravno izbor o daljim koracima pored ovog prema njoj je vaš - napisao je jedan korisnik.

Nažalost, ovo nije prvi put da pojedini stanodavci menjaju brave i izbacuju stvari stanarima koji su uredno platili kiriju za određeni mesec.

Bonus video:

01:37

STANODAVCI, NEMOJTE POSLE DA SE HVATATE ZA GLAVU Banovački o odgovornosti vlasnika: Ovako radite i potpuno ste ZAŠTIĆENI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track