BEOGRAĐANKA SE POŽALILA NA CENE ŠIŠANJA I FENIRANJA: Otkrila koliko je odrao frizer pa je napali! "Ništa, same ćemo, kao 90-ih"
Foto: Shutterstock

poskupelo

BEOGRAĐANKA SE POŽALILA NA CENE ŠIŠANJA I FENIRANJA: Otkrila koliko je odrao frizer pa je napali! "Ništa, same ćemo, kao 90-ih"

Društvo -

Pojedini frizerski saloni u Beogradu ponovo su podigli cene frizerskih usluga što je razbesnelo pojedine građane. Na društvenoj mreži X pokrenula se polemika oko iznosa frizerskih usluga nakon što je jedna korisnica napisala da je farbanje izrastka, šišanje i feniranje platila 3.500 dinara.

- Danas bila kod frizera, i da vam kazem, neću skoro. Farbanje izrastka, šišanje i feniranje, 3.500!? Sve je postalo luksuz u ovoj zemlji. Nekad sam išla kod frizera dva puta nedeljno. Ništa, same ćemo, kao 90-ih...- glasila je objava ispod koje su se nizali komentari.

- Zar to nije jeftino, to košta ovde oko 150 dolara - navodi se u prvom komentaru, dok u drugom stoji:

- Farbanje izrastka 4.000, pramenovi 6.000, šišanje 1.800 i šta reći! Da ti kažem, to je jeftino. U Beogradu kod ozbiljnog frizera samo šišanje košta toliko.

kosa, frizer, frizura, šišanje, farbanje, feniranje
foto: Profimedia

Neki koji smatraju da su ove cene niske pitali su i koliko bi trebalo koštati.

- 3.500 je smešna cifra - napisala je jedna korisnica.

Ipak bilo je i onih koji smatraju da su ovo paprene iznosi te da zbog njih mnoge žene izbegavaju odlazak kod frizera, a napisale su iznose koliko ih je iskoštalo sve to.

Paprene cene

Kod muškog frizera

U beogradskim salonima je poskupelo i muško šišanje te iznosi od 500 do 1.500 dinara i kod nekih frizera je žensko šišanje bez pranja kose gotovo samo 200 dinara skuplje od muškog.

- Meni šišanje bob koji održavam, farbanje najjednostavnije u jednu boju i feniranje na ravno mislim da je izašlo 5.200 na Banovom brdu - navodi se u jednom komentaru, dok u drugom stoji:

- Je li moguće!? Prosečna farba košta oko 600 dinara, znači usluga skoro 5.000, katastrofa. Odnedavno se sama farbam, odem na suvo šišanje jednom mesečno, 600 dinara.

kosa, frizer, frizura, šišanje, farbanje
foto: Profimedia

Jedna devojka je napisala i da je "stvarno van pameti davati ovolike pare maltene ni za šta".

- Jednom sam htela šišanje bez pranja kose, žena mi je rekla: "Kako da te ošišam ako ti ne operem kosu!".

Prošlog meseca sam išla na šišanje ranije je bilo 700 din a sada 1.200. Unakazila me je ošišala i preko moba se svađala sa dečkom. Više me neće videti.

Bonus video:

03:05

ŠKOLA I FRIZERI SE UJEDINILI: Deca nisu motivisana novim sistemom, TRAŽE DA SE VRATE NOVI SMEROVI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track