SVE SLUŽBE PREŠLE NA ISTRAGU SISTEMOM ELIMINACIJE! Kurir donosi najnovije informacije sa mesta nestanka Danke Ilić (VIDEO)
Foto: Kurir televizija

uživo sa mesta nestanka male danke

SVE SLUŽBE PREŠLE NA ISTRAGU SISTEMOM ELIMINACIJE! Kurir donosi najnovije informacije sa mesta nestanka Danke Ilić (VIDEO)

Društvo -

Sa novim indormacijama o potrazi za dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić javila se sa mesta njenog nestanka novinarka Kurira Slađana Nedeljković:

Slađana Nedeljković
foto: Kurir televizija

- Trenutno policija zajedno sa psima tragačima pretražuje teren preko puta mesta gde je devojčica poslednji put viđena u utorak negde oko 14 časova. O tome koliko je ovaj slučaj potresao i domaću i stranu javnost, govori i činjenica kao što slikom možete videti da je na terenu i ekipa CNN-a, tačnije naša koleginica iz Rumunije Andreja Borboros i ona je pre našeg uključenja u razgovoru spomenula da još uvek nije spremna da priča za naše medije jer im je danas prvi dan ovde na terenu, ali je rekla da je u Rumuniji ovaj slučaj poprilično praćen - rekla je Nedeljković i dodala:

Bor, Danka Ilić, nestala
foto: Nemanja Nikolić

- Ja bih podsetila gledaoce da smo iz Ministarstva unutrašnjih poslova saznali i da su sve njihove borbene odnosno raspoložive jedinice za pretragu terena na terenu ovde u Banjskom polju ali i na svim bliskim terenima za koje se sumnja da su možda bili moguća trasa potrage. Ono što smo uspeli da saznamo i na licu mesta i vidimo jeste i da su i dalje na terenu inspektori uprave kriminalističke policije. Oni su se podelili. Dok jedna grupa inspektora službenim vozilom obilazi okolne ulice i dalje razgovara sa meštanima ovog mesta i traži možda neke dokaze vezane za nestanak devojčice, glavni inspektor Jakovljević sve vreme je iza mene i pretražuje teren gde je poslednji put devojčica viđena.

03:12

KURIR NEZVANIČNO SAZNAJE KAD ĆE SE OTKRITI IDENTITET DEVOJČICE SA SNIMKA IZ BEČA Sve službe prešle na istragu sistemom eliminacije

Sve službe za pretragu primenjuju sistem eliminacije.

- Ono što smo zvanično uspeli da saznamo iz Ministarstva unutrašnjih poslova jeste i da će sve ekipe policije, vatrogasaca, spasilaca koje smo takođe dolaskom na mesto zatekli raditi na utvrđivanju svih okolnosti i dakle radit će sistemom eliminacije što bi značilo da se određeni regioni pretraže a da se nakon toga utvrđuje da li su oni dalje podobni za određenu istragu ili je potrebno istragu usmeriti u nekom drugom smeru.

A prema nezvaničnim saznanjima Kurira identitet devojčice sa snimka iz Beče za koju se i dalje sumnja da je možda Danka Ilić mogao bi se saznati u toku sutrašnjeg dana:

- Ono što smo nezvanično uspeli da saznamo jeste da se već negde sutra očekuje i postoji mogućnost da saznamo identitet devojčice sa snimka. Podsetila bih domaću javnost da je i portparol bečke policije rekao da i njihove kriminalističke ekipe policije rade na rasvetljavanju identiteta devojčice sa snimka, a mi se nadamo da ćemo što pre saznati da li je na snimku devojčica koja je nestala.

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

01:32

OBJAVLJIVANJE SNIMKA NA KOM JE MOŽDA DANKA ILIĆ VEĆ IMA OZBILJNU POSLEDICU?! Psiholog ukazuje na važne detalje za identifikaciju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track