ZA USKRS TOPLIJE NEGO ZA PRVI MAJ! Evo kakvo nas vreme očekuje za praznike, da znate ako planirate uranak ili put
Foto: Kurir/T.I.

ZA USKRS TOPLIJE NEGO ZA PRVI MAJ! Evo kakvo nas vreme očekuje za praznike, da znate ako planirate uranak ili put

Društvo -

Neradni dani za Prvi maj i Uskrs su nam se ove godine tako lepo složili da nije ni čudo što mnogi već planiraju neko jeftino putovanje po Evropi ili mini odmor van grada. Možda čak i kampovanje, jer letnje temperature u aprilu već nagoveštavaju vanredno toplo proleće.

Za kraj aprila i početak maja kaže da je moguće je da će biti kiše ali u većini delova Srbije bi trebalo da bude sunčano.

U Nišavskom okrugu će 1. maja padati kiša što bi značajno moglo da promeni planove onima koji su već planirali tradicionalni prvomajski uranak u prirodi.

Takođe, prema njihovom kalendaru, ni temperature možda neće biti baš tako visoke kao ovih dana. U Beogradu za Prvi maj bi trebalo da bude oko 18 stepeni, u Novom Sadu takođe.

Na Zlatiboru 13 stepeni, u Kragujevcu 15, u Nišu 16 stepeni, a na Kopaoniku sedam stepeni.

Za Uskrs (5. maj) u Beogradu bi trebalo da bude oko 24 stepena, u Novom Sadu takođe. Na Zlatiboru 19 stepeni, u Kragujevcu 21, u Nišu 22 stepena, a na Kopaoniku 13 stepeni.

Bonus video:

05:55

VRUĆINE PUNE DOMOVE ZDRAVLJA PO SRBIJI! Dr Kojić: U Kragujevcu smo juče imali 17 novozaraženih koronom, VAŽNO JE DA NAS SLUŠATE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track