DEVOJKA KUPILA HALJINU, NOSILA JE NA SVADBI, A ONDA ONDA SE ODLUČILA NA ŠOK POTEZ! Svi se pitaju kako joj je ovo palo na pamet
Foto: Printscreen

zar se i ovo dešava?!

DEVOJKA KUPILA HALJINU, NOSILA JE NA SVADBI, A ONDA ONDA SE ODLUČILA NA ŠOK POTEZ! Svi se pitaju kako joj je ovo palo na pamet

Društvo -

Devojka kupila haljinu za svadbu. Nosila je jednom pa pokušala da vrati trgovcu koji nije želeo da joj vrati novac.

Ovu potrošačku anegdotu objavilo je Udruženje za zaštitu potrošača Efektiva na svom nalogu na društvenoj mreži X.

- Kupila sam haljinu za svadbu. Svadba je prošla, meni ta haljina više ne treba. Trgovac odbija da mi vrati mi novac iako je haljina nošena samo jednom, a kupljena je pre deset dana! Koja su moja prava - navodi se u objavi ispod koje su se nizali komentari šokiranih korisnika.

- Mislim da treba da se otvori "rent a dress" kao i "rent a bag" i da se iznajmljuju haljine za proslave realno - predložio je jedan korisnik, dok je drugi dodao:

butik, odeća
foto: Alberto Grosescu / Alamy / Alamy / Profimedia

- Poznat je slučaj sa juga Srbije, lik par godina unazad pred Aranđelovdan u salonu nameštaja naruči 14 stolica i par dana posle slave ih uredno vraća i dobija novac nazad. Svaku slavu provodi uz nove stolice.

Međutim, radnici zaposleni u buticima više puta su se žalili na građane koji kupe garderobu i posle jednog ili dva nošenja pokušaju da je vrate nazad.

- Ta je bila iskrena pa je rekla, većina izmisli priču da im nešto ne odgovara ili još gore nose pa oštete namerno da bi mogle da se žale - navodi se u jednom od komentara.

Većina njih je bila šokirana zbog ovakvih situacija.

- Gospode Bože I onda neko kupi haljinu koja je nošena.

Bilo je pak i duhovitih komentara.

- Zavisi, ako si igrala samo "Užičko" onda može, ako si oplela posle i "Čačak" ništa onda - glasile su neke od reakcija.

Bonus video:

03:13

OVIM BI SAZNALI KAKO NAS TRGOVCI ŠIŠAJU CENAMA Gavrilović: To bi nam pomoglo da nađemo alternative, a informacije DELIMO JAVNO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track