LJUDI,IMATE NAŠU PUNU PODRŠKU! Sugrađani pokazali poštovanje kada su na ulici sreli porodicu ubijene Angeline Aćimović
Foto: Kurir

Podrška

LJUDI,IMATE NAŠU PUNU PODRŠKU! Sugrađani pokazali poštovanje kada su na ulici sreli porodicu ubijene Angeline Aćimović

Društvo -

Natalija i Anđelko Aćimović roditelji devojčice Angeline Aćimović koja je ubijena 3. maja u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" trude se da koliko toliko nastave normalnim životom.

Angelina Aćimović
foto: Kurir

Aćimoviću su se trudili da centrom grada prođu neopaženo, ali su ih sugrađani primetili.

Nisu im prilazili, ali se mogla čuti podrška koju su im uputili:

- Uz vas smo, držite se ljudi, imate punu podršku- samo su neke od reči koje su se mogle čuti dok su Natalija i Anđelko šetali ulicom.

- Pre svega želela bih da se zahvalim Gospodu Bogu koji nam je poklonio ovo divno čedo. Zahvaljujem se našem divnom anđelu, bez njene pomoći mi ne bismo ni stajali večeras na ovoj bini. Ona je bila pravi anđeo na ovoj zemlji, sada je anđeo na nebu. Zahvaljujem se na ovih 14 godina koje je ona uspela puno čemu da nas nauči i oplemeni našu dušu. Ostavila nam je veliko nasleđe, ali nije uspela da ostvari svoje snove. Na nama je taj veliki zadatak, da ostvarimo njene snove i da ona bude ponosna na nas kao što smo i mi na nju. Hvala svima koji su podelili svoju dušu i srce, da bi ovo veče bilo posebno za nju. Dugujemo zahvalnost i gospođi Dušici iz Pariza i modnoj kući Christian Dior na ovim divnim haljinama, napravljenim po Angelininim kreacijama. Ovo je naš zajednički događaj, sećanje na Angelinu nama svedoči da ima mnogo dobrih ljudi, hvala vam svima od srca - rekla je Angelinina majka na reviji koja je bila upriličena u martu, a posvećena tragično nastardaloj ćerki i njenim drugarima.

Moramo da negujemo sećanja i da imamo duboko poštovanje prema Angelini Aćimović, Andriji Čikiću Emi Kobiljski, Katarini Martinović, Ani Božović,Adriani Dukić, Bojani Asović, Sofiji Negić,kao i njihovom čuvaru Draganu Vlahoviću. Da više nijedan roditelj, nekog trećeg maja ispred neke škole, satima ne bi dozivao svoje dete koje se više nikad neće videti.

13:24

ADVOKAT OTKRIO KAKO ĆE PROMENA BRANIOCA UTICATI NA SLUČAJ UBISTVA MALE DANKE! Nemanja Milošević: Javnost očekuje nova saznanja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track