SKANDAL: Na dečje odeljenje smestio svoju majku od 85 godina!

Skandal u Kraljevu

SKANDAL: Na dečje odeljenje smestio svoju majku od 85 godina!

Društvo -
Načelnik u Zdravstvenom centru „Studenica“ Zoran Miljković primio majku u deo bolnice gde se leče najmlađi i tako ih ugrozio

KRALJEVO - Sramota!- Načelnik dečje hirurgije u Zdravstvenom centru „Studenicau Kraljevu Zoran Miljković smestio je svoju majku, koja ima 85 godina, na dečje odeljenje. Zamislite koji je to bezobrazluk. Ta žena leži s malom decom i može da ih zdravstveno ugrozi. Nemam reči, zgrožen sam. Ta žena je psihički bolesnik i deca su ugrožena.Ovo je za Kurir rekao M. L., čije dete leži na ovom odeljenju. On je pozvao našu redakciju jer je, kako kaže, zapanjen postupcima lekara u ovom centru. I nije jedini, dobili smo još nekoliko poziva od roditelja čija su deca smeštena na hirurgiji u ovom ZC.- Najviše me je iznerviralo to što je to načelnikova majka. Tu leže deca, čisti se na sat vremena. Na dečjem odeljenju sve mora da bude dezinfikovano - kaže M. L.Direktor ZC „Studenica“ Zvonka Veselinovića potvrdio je priču roditelja.- Da, tačno je da je tamo smeštena žena od 85 godina, i to zbog nedostatka mesta. Ona je neurološki bolesnik, ali je potpuno odvojena od dece. Smeštena je u drugoj sobi - kaže direktor Veselinović.

Veselinović: Danas izlaziPošto nam je direktor Zdravstvenog centra Zvonko Veselinović potvrdio da je na dečjem smeštena baka od 85 godina, pitali smo ga da li je to majka načelnika dečje hirurgije Zorana Miljkovića.- Da, jeste. To je majka načelnika, ali niko nije ugrožen time što je ona tamo. Uostalom, ona sutra (danas, prim. aut.) izlazi - kaže Veselinović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track