UŽIVAJTE DANAS U LEPOM VREMENU, JER SLEDI NOVI PREOKRET: Sutra nam se vraćaju PLJUSKOVI! Evo kada će biti toplije
Foto: Uroš Arsić/Mondo

UŽIVAJTE DANAS U LEPOM VREMENU, JER SLEDI NOVI PREOKRET: Sutra nam se vraćaju PLJUSKOVI! Evo kada će biti toplije

Društvo -

U Srbiji će sutra biti umereno do potpuno oblačno, a posle podne sa kišom i pljuskovima, koji ponegde mogu biti praćeni i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Više padavina se očekuje u južnim i istočnim krajevima Srbije. Vetar će biti umeren i jak, na jugu Banata i u Podunavlju povremeno i olujni, južni i jugoistočni.

Najniža temperatura biće od tri stepena do osam, a najviša od 14 do 18 stepeni.

U Beogradu će sutra pre podne biti umereno oblačno, od sredine dana povećanje oblačnosti, a posle podne povremeno sa kišom ili kratkotrajnim pljuskovima. Vetar će biti umeren i jak, jugoistočni. Najniža temperatura biće oko osam stepeni, a najviša oko 17.

U Srbiji će do subote biti promenljivo oblačno, povremeno s kišom i lokalnim pljuskovima, ponegde uz mogućnost grmljavine, a na visokim planinama u toku noći ili u jutarnjim satima sa snegom. Od petka će biti postepeno toplije.

U Beogradu je predviđeno slično vreme u istom periodu.

Biometeorološka prognoza za utorak, 23. april 2024:

Biometeorološke prilike će biti i dalјe relativno povolјne. Oprez se savetuje srčanim bolesnicima. Glavobolјa i poremećaj sna se mogu javiti kao meteoropatske reakcije.

Bonus video:

02:43

POPODNE PAD TEMPERATURE, SUTRA SNEG! Meteorolog Todorović otkrio koliko će trajati zahlađenje: SREDA I ČETVRTAK NAJKRITIČNIJI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja