NEMANJA JE RADIO U KINI 5 GODINA, PA JE DOVEO ŽENU U GORNJI MILANOVAC! Ičen ne skida osmeh sa lica: Ovo je rekla za život u Srbiji
Foto: Kurir televizija

kurir televizija

NEMANJA JE RADIO U KINI 5 GODINA, PA JE DOVEO ŽENU U GORNJI MILANOVAC! Ičen ne skida osmeh sa lica: Ovo je rekla za život u Srbiji

Društvo -

Nemanja i Ičen Jovanović upoznali su se pre pet godina u Kini, gde je Nemanja predavao engleski jezik.

Ubrzo su se zaljubili, potom i venčali, a prethodne godine su se preselili u Gornji Milanovac, a nedavno su dobili i sina Vukana.

Oni su bili sagovornici Kurir televizije, te su ispričali svoju ljubavnu priču.

03:21

NEMANJA JE PRE PET GODINA DOVEO ŽENU I DETE U GORNJI MILANOVAC! Ičen ne skida osmeh sa lica: Ovo je rekla za život u Srbiji

- Kao grom iz vedra neba, ništa nije bilo planirano, ni moj odlazak, pustio sam da vetar nosi kako treba, i eto, doneo je Vukana - kratko je započeo Nemanja, a onda je Ičen pričala o adaptaciji na jezik, kulturu, vreme:

- Nije baš teško adaptirati se na Srbiju, mislim da je Srbija veoma dobra zemlja za porodicu. Srpski jezik je naravno težak za mene, ali se trudim. Naravno, i sina ćemo učiti kineskim jezikom, ali će mu maternji biti srpski, pored kojeg će znati i engleski. Kog se jezika prvog bude dohvatio, taj će i govoriti.

Potom je par odgonetnuo da li ima u planu da dete posećuje rođake u dalekoj Kini, pa su i za sam kraj spomenuli dolazak predsednika Si Đinpinga u Beograd.

- Što se tiče planova, imamo želju i volju da idemo u Kinu, ali nemamo tačno određen datum, nadamo se da će Vukan u skorije vreme upoznati svoje tamošnje rođake, s obzirom na to da je samo majka od Ičen bila ovde. Tako da, u nekom planu imamo posetu - rekao je Nemanja, pa je Ičen dala svoj komentar na pomenutu posetu:

- Srbija i Kina su dobri prijatelji, to je za mene veoma dobro jer živim ovde. Osećam se voljeno ovde jer su Srbi ljubazni, to mi se jako sviđa. Čudno je malo videti svog predsednika u zemlji u kojoj živite.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:29

Stefan Vladisavljev: Kina je idealan partner jer je spremna da vam pruži dosta, a da ne traži mnogo toga zauzvrat

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track