BRAVO, DECO, TAKO SE TO RADI! OSNOVCI ODRŽALI LEKCIJU O POŠTOVANJU Na dirljiv način se oprostili sa nastavnikom koji ide u penziju
Foto: Printskrin/Instagram

Da nam dugo koristite penziju

BRAVO, DECO, TAKO SE TO RADI! OSNOVCI ODRŽALI LEKCIJU O POŠTOVANJU Na dirljiv način se oprostili sa nastavnikom koji ide u penziju

Društvo -

Učenici i nastavnici OŠ "Dr Đorđe Natošević" iz Novog Slankamena su, na najlepši mogući način - uz tortu, muziku, suze i smeh, ispratili omiljenog nastavnika Kostu i poželeli mu srećan odlazak u penziju.

nastavnik ide u penziju
foto: Printskrin/Instagram

Prelep, a ujedno i dirljiv snimak ispraćaja, objavljen je na instagram stranici "infoindjija".

Na snimku se vidi kako nastavnik završava sa časom i izlazu u hodnik. A tamo ga čeka iznenađenje. Gomila učenika, sa osmesima na licu, nastavnika Kostu je dočekala sa plakatima i transparentima na kojima je pisalo: "Žao nam je što odlazite", "Dugo koristite penzini fond", "Nedostajaćete nam" i "Nastavniče, volimo vas".

Nastavnik je bio vidno iznenađen ovim prizorom. Jedna koleginica mu je donela tortu sa vatrometom, a on je bio toliko dirnut da je skinuo naočare i obrisao suze.

Okupljeni učenici su iz sve snage aplaudirali, a neki nastavnici su, takođe, pustili po koju suzu.

- Hvala vam svima od srca. Drago mi je što sam radio u ovakvoj školi, među ovakvom decom i ovakvim kolegama. Biće mi mnogo žao, verujte mi. Bili ste divni. Želim svima sve najbolje - puno uspeha u daljem školovanju. Deco, pred vama je budućnost. Želim vam uspeha u životu i što više dobrih stvari. Želim vam da postanete dobri ljudi, da se vidimo i da se ispričamo kad god se sretnemo. Hvala vam još jednom od srca svima - poručio je nastavnik.

nastavnik ide u penziju
foto: Printskrin/Instagram

A onda su preko razglasa pustili muziku i on je zaplesao sa jednom koleginicom.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track