Najnovije vesti

Državo, spreči trovanje Srba zaprašivanjem

Kurir pokreće akciju

Državo, spreči trovanje Srba zaprašivanjem

Društvo
Posle pisanja našeg lista o potvrdi iz Švedske da „kemtrejls“ postoji, javnost traži od nadležnih da utvrde da li se otrovi ispuštaju iznad Srbije

BEOGRAD - Dosta je bilo!
Posle Kurirovog pisanja o otrovnom zaprašivanju, preko belih tragova poznatijih kao „kemtrejls“, koje ispuštaju specijalni avioni, javnost se uzburkala, a naši čitaoci traže pomoć. Zbog toga je naš list, u ime mnogih građana koji su nam se obratili za pomoć, apelovao na resorna ministarstva da spreče hemijski genocid nad Srbima i spasu nas eventualnog trovanja.

Nakon što je švedska političarka Pernila Hagberg, vođa Stranke zelenih, javno priznala postojanje „kemtrejlsa“ i njegovu štetnost, obećala je i da će ozbiljno nastaviti borbu protiv toga.

Nakon njene akcije, postavilo se pitanje šta će uraditi druge države. Kurir apeluje na vlasti u Srbiji da obrate pažnju na ovaj globalni problem i zaustave trovanje građana.

Inače, i Ekološki pokret Novi Sad objavio je naučni rad u kojem upozorava javnost na štetnost zaprašivanja i na posledice po ljude koji udišu čestice otrovnih hemijskih elemenata.

U hemijskim tragovima koji ostaju na nebu nakon zaprašivanja pronađeni su teški metali, bakterije, gljivice, pesticidi, mikoplazma, larve nekih insekata nesvojstvenih lokaciji na koju se izbacuju, kao i neki oblici veštačkog života proizvedenog nanobiotehnologijom.

(S. S.)

 

Mogući razlozi za zaprašivanje

- upravljanje klimatskim promenama
- daljinsko upravljanje ljudskom populacijom
- izazivanje pada imuniteta stanovništva
- depopulacija stanovništva 
- interes korporacija koje proizvode genetski modifikovane organizme Objašnjenja koja se mogu čuti kao nezvanični razlozi za zaprašivanje stanovništva hemijskim jedinjenjima

 


 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...