Najnovije vesti

Istražite ko truje Srbiju iz vazduha!

Policija zahteva

Istražite ko truje Srbiju iz vazduha!

Društvo
00:00h
Posle pisanja našeg lista o kemtrejlsu - otrovnim belim tragovima na nebu, Sindikat policije od premijera zatražio formiranje tima koji će ispitati eventualne posledice

BEOGRAD - Stop zaprašivanju!Posle niza tekstova u Kuriru o kemtrejlsu, otrovnim paučinastim nitima koje ispuštaju neobeleženi avioni, predsednik Sindikata srpske policije Glišo Vidović zatražio je od ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića da ispita postojanje kemtrejlsa nad našom zemljom. Beli tragovi, za koje mnogi građani veruju da su otrovni, u poslednjih nekoliko meseci uočeni su na nebu iznad čitave Srbije.Za razliku od običnih tragova koje prave avioni, za ove očevici kažu da su gušći i da se zadržavaju po nekoliko sati na nebu.U dopisu policijskog sindikata traži se „što hitnije formiranje državne komisije sastavljene od stručnjaka koja će ispitati ovu pojavu, a javnost obavestiti o rezultatima istrage i merama preduzetim u cilju otklanjanja opasnosti“.- Veliki broj medija u Srbiji otvoreno govori o ovom problemu i navodi da specijalno adaptirani avioni, pod maskom komercijalnih letova nad nebom Srbije, ispuštaju otrovne agense kao što su virusi i virusni fragmenti, nervni otrovi, teški metali poput aluminijuma i barijuma, mikroorganizmi, pesticidi i radioaktivne materije, dehidrirane ljudske ćelije itd. Mediji i uplašeni građani su s ovom pojavom doveli u vezu ovogodišnju sušu, alarmantan broj kancerogenih oboljenja, kao i porast drugih bolesti - navedeno je u saopštenju i dodato da će ćutanje države i njenih institucija doprineti masovnoj panici i histeriji stanovništva, što rezultira stvaranjem teorija zavere.Kurir je takođe apelovao na nadležne i poslao dopis Ministarstvu energetike, razvoja i zaštite životne sa pitanjima i apelom za utvrđivanje da li je i ko dozvolio ispuštanje kemtrejlsa. Niš, 10. oktobar 12:15Zabrinuti Nišlija je posle serije naših tekstova obratio pažnju na nebo iznad svog grada. Na slici koju nam je poslao vidi se vedro nebo sa gustim belim tragovima koji su tokom celog dana trovali Niš.Beograd, 11. septembar 07:00Nebo nad Beogradom 11. septembra, oko sedam ujutru. Naša čitateljka je, kada je krenula na posao, snimila guste bele tragove koji su najverovatnije ostali posle zaprašivanja tokom noći. Kako kaže, iznad njenog kraja danima nebo izgleda ovako.

Mladenovac, 29. septembar 22:00Našeg čitatelja lep pejzaž je inspirisao da napravi fotografiju, ali kada se malo bolje udubio, video je, kako kaže, „jake, guste posledice kemtrejlsa“, pa nam je poslao snimak.

Čačak, 10. oktobar 13:15- Nekoliko minuta posle prolaska aviona nebo je izgledalo ovako. Prvo sam mislila da je običan trag posle mlaznjaka, da bi se posle nekog vremena trag samo proširio. Dva sata nakon prolaska aviona ovako su izgledali tragovi - napisala nam je čitateljka.

Sremska Mitrovica, 29. septembar 18:14- Tragovi na nebu su ostali nekoliko sati pošto su avioni nadletali Sremsku Mitrovicu. Običan mlaznjak ispušta tragove koji mnogo kraće ostaju na nebu - napisao je čitalac Kurira.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja