Spavajte mirno iako rizik ne spava

Vozite bez brige

Spavajte mirno iako rizik ne spava

Društvo -
Ukoliko osiguranik „Dunav osiguranja“ osim auto-kasko osiguranja zaključi i polisu od auto-odgovornosti, ili je već poseduje, pored popusta od 15 odsto dobiće dodatno sniženje od 50 odsto za osiguranje od auto-nezgode

BEOGRAD - Budite bezbrižni.Koliko god da je vozač vešt i iskusan, kao učesnik u saobraćaju često se susreće sa mnogobrojnim rizičnim situacijama koje ne može izbeći. Kako neke od tih nezgoda neretko imaju i tragičan epilog, a česta su oštećenja vozila i van saobraćaja, kasko osiguranje najveće osiguravajuće kuće u zemlji, „Dunav osiguranje“, pruža sigurnost i sveobuhvatnu zaštitu vozila od pomenutih rizika.Specijalni uslovi - Bezbednost u saobraćaju svakodnevna je briga svih nas. Dnevno se suočavamo sa opasnostima koje vrebaju u saobraćaju i van njega, koje ponekad možemo da predvidimo, ali su neke vrlo često nepredvidive. Rizik ne spava ni u saobraćaju, ali ni van njega. Česta su i oštećenja vozila van saobraćaja: usled više sile, ogrebotina, namernih oštećenja ili obesti trećih lica - istakao je Stefan Miskovski, direktor Glavne filijale „Dunav osiguranja“ u Nišu.U toj kompaniji ističu da su pripremili specijalne uslove za zaključivanje i obnovu polise auto-kasko osiguranja.- Polisa podrazumeva 15 odsto popusta na premiju auto-kasko osiguranja za individualne korisnike i samostalne preduzetnike, 10 odsto popusta na premiju auto-kasko osiguranja za mala, srednja i velika preduzeća i isto toliki procenat popusta na premiju auto-kasko osiguranja za velika preduzeća. Ukoliko osiguranik, osim auto-kasko osiguranja, zaključi i polisu od auto-odgovornosti ili je već poseduje kod „Dunav osiguranja“, pored navedenog popusta dobiće i dodatnih 50 odsto popusta za zaključenje osiguranja od auto-nezgode. Specijalni uslovi važe do 15. novembra ove godine - zaključio je Miskovski.Besplatna brošuraKroz obrazovanje građana i klijenata „Dunav osiguranje“ kao društvenoodgovorna kompanija veliku pažnju posvećuje i unapređenju bezbednosti svih učesnika u saobraćaju. U tom cilju ova kompanija je u saradnji sa Agencijom za bezbednost saobraćaja priredila publikaciju „Zaštitnik u saobraćaju“.- Cilj izdavanja brošure je skretanje pažnje svim učesnicima u saobraćaju na neophodnost poštovanja saobraćajnih propisa kako bi se smanjio broj nemilih događaja na našim ulicama. U 2011. bilo je nešto više od 32.000 nezgoda u saobraćaju, a samo u prvih devet meseci ove godine ta brojka je dostigla oko 27.500 - naglašava Zoran Alimpić iz Agencije za bezbednost saobraćaja.U svom obraćanju medijima na Auto-moto festu u Nišu Slobodan Arežina ispred izdavača ove brošure rekao je:- Želja priređivača je da „Zaštitnik u saobraćaju“ dobije praktičnu primenu i da doprinese boljoj primeni Zakona o saobraćaju, a time i povećanju opšte bezbednosti.Kompanija „Dunav osiguranje“ ovu brošuru poklanjaće svojim osiguranicima koji zaključe polisu kasko osiguranja na preko 600 prodajnih mesta širom Srbije.

Direktno informisanje osiguranikaNa Auto-moto festu kompanija „Dunav osiguranje“ započela je akciju podele reklamnog materijala. Na sajamskom parkingu u Nišu promotivnim materijalom (balonima, magnetima, lifletima) brendirano je preko 300 vozila. Akcijom će, prema procenama, biti obuhvaćeno oko 1.500 vozila tokom sva tri dana trajanja sajma. Akcija se dalje nastavlja: 23. oktobra u Beogradu (Sava centar i u Ulici Šest kaplara), 24. oktobra u Ulici cara Dušana i na Bulevaru kralja Aleksandra (potez od Đerma do Liona), 25. oktobra ispred TC „Piramida“ i na Bulevaru Zorana Đinđića, 26. oktobra ispred SC „Banjica“ i Sajma, od 26 do 28. oktobra ispred Beogradskog sajma (Sajam knjiga, parking Ada na Makiškoj strani).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja