Najnovije vesti

DOKAZANO: Kemtrejlsom menjaju klimu

Američki naučnik konačno potvrdio

DOKAZANO: Kemtrejlsom menjaju klimu

Društvo
Holdren: Radi kontrole vremenskih prilika, aluminijum-dioksidom i drugim jedinjenjima tretiramo atmosferu

BEOGRAD - Otkrivena tajna!
Džon Holdren, jedan od vodećih američkih naučnika, prvi je javno progovorio o kemtrejlsu. On je nedavno izjavio da se „preko bele paučine atmosfera tretira aluminijum-dioksidom, barijumovim solima i drugim jedinjenjima pomoću kojih se kontrolišu vremenske prilike na teritoriji gde se vrše akcije zaprašivanja“.

- Ovo je humani projekat, koji koristi celokupnom čovečanstvu u borbi protiv globalnog zagrevanja - objasnio je Holdren. Kako je istakao, na ovaj način će se štetno zračenje reflektovati nazad u svemir.

Podsetimo, Kurir je u više navrata pisao o hemijskim tragovima koje iznad Srbije ispuštaju neobeleženi avioni, a za koje se veruje da izazivaju mnoga oboljenja. Čitaoci našeg lista svakodnevno šalju fotografije iz svih krajeva Srbije uz napomenu da sumnjaju da je reč upravo o kemtrejlsu.

Veliki broj naučnika širom sveta skrenuo je pažnju na to da barijum izaziva sterilitet, a da ova zaprašivanja mogu dovesti do bespovratnog slabljenja imuniteta, kožnih alergija, iznenadnih bolova u grudima, psihičkih poremećaja kao što su teška depresija i gubitak pamćenja.

(S. S.)

  

Harvard: Možda je štetno

Dejvid Kit, profesor s Harvarda koji je aktivno uključen u takozvani geoinženjering, to jest kemtrejls, potvrdio je da još nisu sprovedena ozbiljna istraživanja o štetnosti aluminijuma.

- Sutra ćemo možda pronaći zastrašujuće stvari koje su nam eventualno promakle, ali zasad još nemamo ništa. Ovo nije moralno opasan poduhvat, već više besplatna vožnja na račun naših unuka - rekao je Kit.

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...